Witam
Jak myślicie, czy zwrócenie się do Cipsoftu o to, aby dodali do mojego konta jeden dzień Premium tylko po to, by odzyskać rzeczy, które są w Premium miastach jest możliwe?
Wersja do druku
Witam
Jak myślicie, czy zwrócenie się do Cipsoftu o to, aby dodali do mojego konta jeden dzień Premium tylko po to, by odzyskać rzeczy, które są w Premium miastach jest możliwe?
Na 100% nie, już dawno były prośby o różne takie rzeczy z naprawdę wymyślnymi powodami i się nie zgadzali.
W sumie im się nie dziwię i też bym premium nie przyznał
Albo kupujesz pacca na miecha
albo jeśli ci na acc nie zależy to kupujesz pacca, zabierasz itemy i wycofujesz wpłatę-wtedy masz itemy ale konto ma bana
Sir Juncan, ale jeśli kupowałbym przez allegro Pacc to wtedy wycofać nie mogę wpłaty, tak?
Jak wygląda to całe wycofywanie wpłaty? Na ile dni dostałbym bana?
Nie dostajesz wtedy bana na określony czas, aby go zdjąć musisz z powrotem kupić pacca na co najmniej tyle dni ile wycofałeś. Przy okazji ktoś mógłby powiedzieć jak to zrobić, bo mam podobny problem jak kolega.
Nie prościej - znaleźć kogoś kto ma zamiar kupić pacca na nowym koncie, dać mu link poleceń - on kupuje pacca a my dostajemy 3-5 dni (mój ziomek tak robił na początku 2011 jak zakładał nowe konto i odrazu pacca tam kupił).
Czyli, jeśli chciałbym odzyskać itemy z postaci, najprostszym sposobem byłoby kupić PACC i wycofać wpłatę, lecz nie wiem czy tak mogę zrobić, gdy PACC będę kupował przez Allegro/czyli od kogoś.
Najprostszy sposób? Załatw kogoś z kartą kredytową, zamów PACC i zgłoś nieautoryzowaną transakcję zaraz po wykonaniu transakcji / wyzbieraniu itemków.
Ten sposób nadaje się do niepotrzebnych kont gdyż ban jest gwarantowany! W razie czego ostrzegałem.