Witam, jaką nagrodę polecacie wybrać na koniec Inq questu? Postać, która będzie wykonywała q to 120lvl ms, opłaca się brać księgę +3mlvl? Czy może coś innego i sprzedać z ładnym zyskiem. Co sądzicie? Proszę o pomoc.
Wersja do druku
Witam, jaką nagrodę polecacie wybrać na koniec Inq questu? Postać, która będzie wykonywała q to 120lvl ms, opłaca się brać księgę +3mlvl? Czy może coś innego i sprzedać z ładnym zyskiem. Co sądzicie? Proszę o pomoc.
Moim zdaniem lepiej wziąć co innego np Master Archer's Armor sprzedać za powiedzmy 500k a kupić sobie za 300k Snake God's Writsguard :) zawsze zostaje ci 200 k w kieszeni. Ceny podane przeze mnie sa oczywiscie orientacyjne u mnie na serwie tj. Nebula cena niektórych inq itemów jest dużo większa, przykład MAA którego opyliłem za 1kk dla kogoś bardzo zdesperowanego :D
ja bym powiedzial, ze najbardziej w cenie sa bronie meele, a najczesciej kupowany item to maa
tylko na nonpvp club tani
Zapomnialem dodac, że chodzi o serwer pvp :P
imho oprócz MAA najlepiej sprzedający się item to powinien być sword/FGA, bo chcąc, nie chcąc sword-userzy 1 itema muszą kupić ;d
@up
To samo tyczy się royal crossbowa, dużo RP'ków będzie w stanie zapłacić dobrą kasę za kuszę.
Na serwerach PVP może lepiej weź dla siebie robe of the underworld? Niewiele waży, a 12% od śmierci może ci pomóc. Co do spellbooka, to rzeczywiście poleciłbym zrobić jak LeLo kupić snake god's wristguard, ewentualnie spellscroll of prophecies.
Jeżeli jesteś bogatym magiem i masz kase na exp. To bierz Robe of the underworld, bo grasz na serwerze pvp gdzie ten item ci się na prawdę przyda, a ciężko to kupić. Chyba, że nie masz kasy w ogóle to wez MMA albo jakąś broń najlepiej sword/axe żeby szybko upchać.
A nie lepiej zrobić inq napisać na trade, że ma się na sell item, dogadać się z kupującym wziąć dany item i mu sprzedac?
Nie, istnieje ryzyko, że trafi się na jakiegoś luja, który powie, że kupi najmniej użyteczny dla nas item, po czym, po wzięciu go, pójdzie sobie i mamy lipę.
Jak już jakiś klient, to lepiej go znać, niech ma dobrą reputację.
Pzdr