Witam!Witam! Będę tu zamieszczał ss - y z mojej postaci.
Zaczynam!
Wersja do druku
Witam!Witam! Będę tu zamieszczał ss - y z mojej postaci.
Zaczynam!
No, z tego co widzę, to raczej narazie nie ma za dużo co do oceniania^^ Jedynie co mogę - to życzyć Ci sukcesów w wirtualnym świecie fantasy^^ I zamiast zamazywać nick postaci, możesz podczas robienia screena użyć kombinacji klawiszy ctrl+n (ukrywa nazwy postaci).
ten temat to jakiś żart?
daj jakieś info może, po cholerę zasłaniasz nick, na jakim świecie grasz? jaką profesję robisz?
czy ten temat to po prostu jakaś prowokacja, jeśli tak to marna ;/
No no 4 lvl, rook...Ahh.. te mordercze walki z ratami, ucieczki przed wolfami. To jest fascynujące!
3mam za ciebie kciuki! Walcz!
ŚWIETNE SCREENY! czekamy na więcej !!!
Jeżeli ten temat to żart to mój post również potraktuj jako żart, a jeśli nie, to potraktuj go jako motywacje. ^ ^
Zmień nazwę tematu. Daj coś typu "Historia Rycerza" czy coś, a nie "Moja Postać". Radze wbić 8 lvl i dopiero dawać ss'y bo na r00ku nie są zbyt ciekawe. Życzę sukcesów i high lvl'i.
PZDR!
Dobra nawet niech beda z tego rooka najpierw, ale przydalyby sie takie informacje jak jaki swiat itd.
Kolejne dwa ss - y, pierwszy z nich to awans na 8 poziom:Przez najblizsze 2 - 3 dni zajmę się skillowaniem, więc nie będzie zbyt wielu nowych ss - ów.
Załącznik 279692Następny jest tuż po dokonaniu wyboru profesji (Knight):Załącznik 279693
Uhhuhu widzę, że jesteś knajtem i walisz z aksa idź do carlin tam fajny resp bugów jest ogarniesz normalnie pozdro
Awanse w Axe Fighting i Shielding:Załącznik 279842
zabrales sie za skilowanie to temat nie bedzie powalal screenami ale powodzenia zycze ;)
Trzeba było wstrzymać się z robieniem tematu i jak już postać się rozwinie wkleić screeny z wczesnego rozwoju jako ciekawostkę/zapychacz.
Narazie nie ma co komentować , temat nie powala, plus za pvp !
Zobaczymy co później zaprezentujesz .
@UP
wydaje mi się że nic nie zaprezentuje, bo temat upadnie za max 3 dni
ale oczywiście życze wytrwałości oraz czekam na więcej ssów : d