Witam mam problem związany z Tibia. Na Tibii 9+ mam fps 15-20 ale na Tibii 7.4+ mam 5 fps i nie da sie grać ;/. Mam laptopa Sony Vaio, karta graficzna ATI Radeon 5650 HD, procesor 3 rdzenie 2,13. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Wersja do druku
Witam mam problem związany z Tibia. Na Tibii 9+ mam fps 15-20 ale na Tibii 7.4+ mam 5 fps i nie da sie grać ;/. Mam laptopa Sony Vaio, karta graficzna ATI Radeon 5650 HD, procesor 3 rdzenie 2,13. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
na wersjach gdzie był tylko dx5 nic nie poradzisz, nowoczesne grafiki go nie obsługują prawidłowo(ale nie pamiętam w jakiej wersji wprowadzili)(możesz zmniejszyć rozdzielczość ale na lcd to nie jest dobry pomysł)
na nowej spróbuj zmienić silnik na ogl
Jeszcze jedno pytanie czy temperatura procesora od 77-85 stopni to zle?? Bo mam taka i nie wiem czy zainwestowac w jakas podkładkę chłodząca pod laptopa.
zle ;o bardzo duzo, ale moze masz zwalony czujnik
sprawdzalem w Everest Home Edition i mi wyskoczylo 77 przy włączonej mozilli i gg a jak dodalem to tego Tibie to 85 wyskoczyło :D moglibyście podać jakies podstawki pasujące do laptopa Sony Vaio?