-
Banana Staff
Witam,
Mam problem, postanowiłem zrobić full Shaman outfit. Wszystko kupiłęm poza 5 banana staff. Nikt tego po prostu nie sprzedaje. Próbowałem samemu to wylotować, expiłem na małpach od 120lev do 123lev. 3lev wbite i nie poleciał ani jeden!!! Expiłem w ape city tylko na -1. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego to nie leci ? Czy to mój pech czy coś innego ? Dodam że inne itemy jakie lecą z małpek wyleciały w ilościach plecakowych...
pozd
-
w markecie zobacz, ewentualnie napisz na trade ze duzo zaplacisz to moze ktos sie znajdzie ;]
-
Albo postawić bota na noc rano będzie napewno jakiś zloocony.
Na non pvp w marketach są po 40k
-
Pewnie to twój pech :). Trzeba wytrwałości i nerwów do zdobywania Addon Itemek. Niektórym wylatuje za pierwszym razem, drugim za 30 min, a trzecim nie jest wogóle dane wylotowanie takiego czegoś :P. Próbój, lootuj, szukaj w markecie.
PZDR i życzę powodzonka!
-
Dla banana staffa trzeba zabić z 500 merlkinów... Przez co cena tego kija sięga czasem 50-100k, podobnie jest z dworc voodoo dollami.
Mniejsza ilość botterów spowoduje tylko, że będzie to droższe. Botuj do oporu, powinieneś w końcu zdobyć.
-
nie botuje wogóle więc czekają mnie jeszcze długie godziny na małpach.
pozdr
-
Ustaw ofertę na markecie, że kupisz za jakąś dużą sumkę i nie będziesz miał problemu, ja na małpach kiedyś expiłem bardzo dużo i może ze 2x w życiu mi poleciał ..