-
101 ED - Souleatery
Witam. Mam pytanie odnośnie souleaterów. Po pierwsze - jaki quest jest potrzebny, aby się tam dostać i jeżeli ktoś mógłby, to rzućcie mapkę dojścia tam. Po drugie, czy już teraz mogę tam expić, jeśli nie, to od którego lvl'a. Po trzecie co tam zabrać, jak je bić, czyli wszystko odnośnie ekwipunku i taktyki, którą stosować na expie.
-
3cia misja Wrath of Emperor (sprawdź spoiler, będą mapki)
Na 101 lvlu da radę tam bić, ale będzie cięzko jak nie znasz respa.
Eq na obronę od fizyki: dwarven legi, może być focus cape, mms, jakiś sword dobrze by było (nie opłaca się rodów nosić), yala mask, softy
Bierzesz 200 gmp, na resztę capa gfb i idziesz orać. Może ktoś napiszę coś więcej na temat taktyki bicia
-
Hmm , na 101 lvlu moze byc ciezko , ja na 120 mam ciezko jak nikogo nie ma bo jest resp strasznie szybki i co sobie poluruje pare zeby z gfb walnac to jak uciekam przed nimi to sie nowe respa ;x i jeszcze ciezko ci bedzie na glownego respa wbic bo na start sa 3-4 soule w dodatku latwo w trapa wbic bo sa takie kolory ze nie wiadomo po czym mozna chodzic ;x
-
nie wchodz exani hur upem tylko tam na prawo schodkami
wez sobie fire bomby i rzucaj zaraz jak wejdziesz na poziom wyzej
-
Mam jeszcze jedno pytanie. Otóż, nie chcę zbytnio wastować ciężko zarobionych pieniędzy i chciałbym się dowiedzieć, czy bardziej opłaca mi się expić z smp czy z gmp, czyli po prostu z czym wyjdę taniej.
-
Chyba dość oczywiste że SMP są bardziej ekonomiczne.
Pijąc SMP, 100 many kosztuje ciebie 53gp.
Pijąc GMP, 100 many kosztuje ciebie 60gp.
Ja i tak używałbym GMP, bo nie chciałoby mi się tak często robić repacki, ale jak tak bardzo zależy ci na oszczędności, to używaj tych SMP...
-
Weź pod uwagę, że SMP weźmiesz więcej, ale też szybciej będziesz wastować (zależy, czy hardowa miejscówka, czy nie). Więc będziesz mieć więcej capu na golda i itemy. GMP wychodzą drożej, poza tym wolniej też schodzą, więc mniej loota wyniesiesz, jeśli skończą Ci się wcześniej ewentualnie potrzebne runy albo sam cap.
Pzdr