-
120 ED !pomocy!
Witam.
Panowie i panie gram na non pvp i wieczorami porazka jest , parne pola zajete , souleatery zajete , dle tez , lich hell z 2 osoby biega , dle na daramie rowniez zajete oraz kilka innych popularnych miejscowek.
Mozecie polecic co poklepac wieczorami na non pvp kiedy to wszystko zajete?
-
Na non pvp i to w takich porach między 20, a 24, to prawie wszystko będziesz miał zajęte... Pamiętaj, że czasami lepiej jest się z kimś pomęczyć...
-
Sprawdź:
- Lizard City wewnątrz budynku, czasami na zewnątrz / port na zachodzie miasta
- Podziemne lizardy przed Zao Palace
- Wyrmy Drefia
- Sfera dla ED
Ewentualnie znajdź knighta z dobrym poziomem i pójdź na:
- Hellspawny
- Vengoth
- Kopalnie Svargrond
i wiele innych... jak może być wszystko zajęte, ja w to nie wierzę
-
crystal spidery?
wyrmy drefia pewnie zajęte ale możesz sprawdzić ew wyrmy lb
może jakaś tomba na niższym piętrze?(nad faraonem)
dle farmine
lizardy w skałach obok dli
-
chyba na jakiejs tombie sproboje ; d
-
Wyrmów lb nie wymienił dlatego, że to pewne, że tam jest zajęte.
Propozycje:
- Gsy na Forbidden Lands (jeszcze nawet taska możesz robić)
- Venore Dragon Lair hehe żart
- Impy/wrl/wyrmy na fenrock (dużo ludzi online = szybki resp)
- culty yalahar na najniższym poziomie (bij też serpent spawny z sd = większy profit) tam przeważnie tylko 2 pierwsze poziomy zajęte
-
panowie w sumie teraz obczailem i soule wolne , ale da rade jakos wejsc na gore schodami czy cos?bo jak wejde exani hur up to padne bo full resp.
-
lecisz w dół a potem w prawo, trzymasz się skały a potem w górę odbijasz po drodze mutated baty, lizard leggionaire i troche syfu + jak za bardzo na dół pobiegniesz to Brimstony więc uważaj
-
matek a moze jakos jasniej? :D pokazalbys na tibia world map gdzie to?;p
-
Wejdź hur upem na utamie, fire bomba pod siebie i jakoś wybijesz. Nie dam rady wytłumaczyć teraz ;p
-
A lizardy tam gdzie się robi 1 misję wratha ( jak wychodzisz z tych podziemi)? Ja tam kiedyś bociłem, to nigdy nie widziałem żeby ktoś expił na tej wieży
-
co do souli, jak wchodzisz na pierwsze moby po schodach, to zamiast w lewo dn exani hura to idziesz w prawo kawalek i do gory i tam beda schody do góry.
-
expie od 100 lvl na soulach wchodzac exani hurem bez utamy normalnie i wybijam powoli 1 resp idzie dać rade
-
Ty chyba nigdy full respa tam nie widziałeś, 2/3 soule + mutated tiger/bat na wejście. Nie ma sensu biegać bo wbiegnie się jeszcze w większy motłoch