Słyszeliście o tym, że jutro Palikot ma zamiar odpalić Jointa w sejmie, a straż sejmowa ma go zwinąć bo złamie prawo?
Myślicie, że się na to odważy?
Wersja do druku
Słyszeliście o tym, że jutro Palikot ma zamiar odpalić Jointa w sejmie, a straż sejmowa ma go zwinąć bo złamie prawo?
Myślicie, że się na to odważy?
Pewnie tak, on zasłynął tym że jest skandalistą. Znów o nim będzie głośno i wzrośnie jego popularność = profit!
Nie mam nic przeciwko temu ;). Ciekawe co Jarek powie :D
Jestem ciekaw, po jakim czasie go wypuszczą, sorry wróć... Czy w ogóle go zatrzymają. :s
@down
Kariere? Palikot jest takim samym człowiekiem jak my(no dobra,prawie). Zamknąć na pewno go nie zamkną za jednego Jointa. A młodzi, gniewni i ludzie za legalizacją MJ na pewno złapią się na ten haczyk i pójdą głosować na niego.
pewnie to bujda, kto by ryzykował "kariere" w sejmie dla i tak dostępnej maryśki?
Ma immunitet, może sobie na taki happening pozwolić. Żałosne.
podoba mi się podejście Palikota, bo przynajmniej coś ciekawego dzieje się w sejmie ;)
zawsze taki był, tylko się wcześniej nim nie interesowałeś bo nie mówił tyle o marihuanie.
http://www.pitbul.pl/i/article/4440/main.jpg
Mam nadzieje ze uchyla mu immunitet i skaza. Prawo jest jakies jest ale nie mozna sobie z niego robic publicznie jaj.
Lol, dobrze sobie to wymyśliłem, że jak Palikot znajdzie się w sejmie, to ten cały syfiasty beton na Wiejskiej będzie przynajmniej śmieszniejszy.
Huehue, immunitet ma, to nic nie powinni mu zrobić.
ciekawe co w mediach będą gadać, w tv itd.
PALIĆ SADZIĆ ZALEGALIZOWAĆ!
A dla mnie Janusz Palikot to kretyn, ktory nie ma pojecia o polityce (jak 99,9% naszych w sejmie) i jest tylko kolejnym kretynem.
A ktos kto chce legalizacji zwiazkow pedałów dla mnie nie ma zadnego prawa glosu.
Palić i tak mozna, wiec po co wam cala legalizacja?