-
pacc
Witam mam pytanie bo pisalem z typem z gildi i mowil ze moze mi pacca selnac bo pisalem ze facc mam . I pisze ze moze mi kupic i poslac tym game codem . tylko strasznie tanio 250k /90 dni o_O koles z wloch jest . I teraz mam pytanie czy jesli da mi ten cod i ja juz go wpisze to potem moze go jakos wycofac czy cos czy z tym juz nic nie zrobi ? bo zgodzil sie nawet zebym dal mu hajs dopiero wtedy jak on da kod o_O dziwne troche.
-
Bierz spokojnie, nie wycofa
-
to czemu takie tanie to o_O?
-
bo on we wloszech kupuje pacca za euro i wychodzi mi duzo taniej i do tego u nich pewnie gp droższe
-
Dla nas 19 euro = 80zł~, przy naszych zarobkach to dużo, ale dla takiego włocha gdzie zarabia tyle samo co my, tylko że w euro, dodatkowo płaci 19euro, to bardzo tanio
nasze średnie zarobki 1,5k~, włocha średnie zarobiki to 1,5k ale nie pln tylko euro... albo i nawet więcej ;d
-
aha chyba ze tak :) czyli jak juz mi da kod i go aktywuje to nie ma szans go jakos wycofac itp?
-
-
Jak kupisz to daj znac :))
-
O może robić fajne interesy bo u nich PACC tani. Masz farta, że Ci zaoferował takie coś.
PZDR!
-
Taa, a nagle dzień wcześniej przed paccem, zacznie kręcić że chce 50% kasy, pewnie Cię w chuja zacznie robić, że musisz pass podać czy coś, ale powodzenia;)
-
@Up w takie zadne zabawy sie nie bede bawil :) proste to on mi pierwszy zaproponowal ze wysle kod potem ja hajs wiec nic nie trace , nie posle czy bedzie kombinowac to trudno.