-
Hack wtf!?
Witam. mam do was pytanie, ostanio mnie zhackowali i zrobiłem formata , kupiłem oryginal licke antywirusa ( NOD ESET SMART SECURITY ) Mam kilka programów do rejestru ;/ czyszczenie , nie wchodziłem na zadne strony neizaufane , tylko torg tibia.pl m, tibia ,com i inne nic zwiazanego z tibia ;/ i znowu siedze sobie teraz w szkole i HACK ;/ czemu tak sie dzieje (CANDIA)
-
Napisz po polsku, bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi ?? czemu tak się dzieje? bo wchodzisz na jakieś śmieszne stronki, albo ściągasz "javę" z tibia-wiki.
-
zabezpiecz/zmień emaila, NIE LOGUJ SIĘ W SZKOLE/U KOLEGI
-
no właśnie o to chdzi, ze sie nie loguje nigdzie , tylko w domu... nie ściągam tzw. Java... w TIbiawiki.. nie wchodze na strony pacc za cc albo kup pacc free pacc ;/ , jaki antywirus poleciacie ?? jak się chronić dalej przed hackami "??
-
Antywirus nic nie pomoże. Może jakiś twój kolega ma twojego R-Keya ?? :d Jebnij jeszcze raz formata i nic nie sciągaj potem z neta związanego z tibią np: starsze klienty tibi, ip changery itp. Jak będziesz tego przestrzegał i znowu dostaniesz hacka mimo to, to będziesz pewny, że to jakiś twój kumpel w chuja leci.
-
Nie mozliwe ze ktos zna mojego R-KEya zgyż dostał raz zapisany , i leczy bezpiecznie w szafie u rodziców. w tzw. MiniSafe.
Nikt nie gra odemnie ze znajonych w tibie , nikt niemial nigdy moich passów , numer konta jedynie ja znam , nikomu nie podawałem ...
Powtarzam Pytanie , Jaki Antywirus Polecacie , I Jak się chornić przez HACKIEM ;/ .. PS . Czy KONTA POCZTOWE NA INTERII SA BEZPIECZNE CZY ZMIENIC LEPIEJ ?
Po Hacku hasło jest zawsze takie same , wiec niemozliwe zeby ktos uzył R-KEYA
i sie logowałem ostatnio , to wyskoczył mi UPDATE Klijenta , lecz nie zaktualizowało wersji.. tylko po prostu download i koniec wszystko alej działało ;/
-
nod 32 powinien wystarczyć, mając antywirusa i nic nie ściągając oraz będąc jedyną osobą posiadającą dane do konta - nie da się złapać hacka.
@up
ten download trwał koło sekundy?
jeśli tak to miałem to samo, raczej nie ma się o co bać.
-
Zmień hasło do swojego email, gadu gadu, zmień pass dopiero po formacie, tibie pobieraj z tibia.com
-
tydzień temu był format robiony więc tak zabardzo nie wiem czy robić ponownie. , NOD 32 NIE WYKRYWA MI ŻADNEGO ROBAKA/KEYLOGGEREA