-
80 Knight
80 Knight 81/79 full eq. Ogólnie nigdy nie miałem pacc i tylko boce. Nie mam żadnych questów ani nic. Jakie questy zrobić od razu po kupnie pacc, żeby potem czasu i dni nie marnować? Ogólnie nie będę grał ręcznie. I poproszę też o miejsca gdzie będę miał najwięcej kasy i expa na bocie.
-
Taski na piraty, task na necro w yalahar, mutated humany (na task na raty już za późno ;/ ale też możesz wieże bocić) , stone golemy farmine (kasa, potrzebne 8 misji frontiera) - te miejscówki na bota,
sam na stone golem/necro wybociłem 84-105 najtem i zarobilem 1kk+. bez soul stona.
Questy to wiadomo poi , behe, yalahar (z yalahara najlepiej wziąc maske/legi i sprzedać bo armor mało potrzebny na mobach na których będziesz expić) + postman/rashid/jakiś djinn/frontier do misji z areną żeby na stone golemach latać.
Od 120 do 130 powinieneś wybocić spokojnie 3 taski na gsy = wpadnie kasa. (od 120 fajnie jest na forbidden lands, na yalahar można wczesniej troche)
Jak jeszcze nie wiesz gdzie bocić to poprzeglądaj na forum neobota "Projekty" tam dużo podpowiedzi znajdziesz.
-
Okej, dzięki. Jeszcze ktoś ma jakieś propozycje?
-
W zasadzie miejscówki podane przez matek697 są bardzo dobre (dopisałbym do tych lepszych tylko Djinny w Yala), lecz jeżeli będzie tam za dużo botterów, można spróbować zajrzeć na barbariany w Svargrond, Dark Magiciany w Yalahar.