Witam, jest jakiś OTS, na którym mógłbym poćwiczyć pk? Przyznam, że nigdy się tym nie interesowałem, a pk to raczej podstawa w tej grze. Fajnie aby grało dużo ludzi no i aby lvl szybko leciał, przynajmniej do 100. Dzieki i prosze o propozycje.
Wersja do druku
Witam, jest jakiś OTS, na którym mógłbym poćwiczyć pk? Przyznam, że nigdy się tym nie interesowałem, a pk to raczej podstawa w tej grze. Fajnie aby grało dużo ludzi no i aby lvl szybko leciał, przynajmniej do 100. Dzieki i prosze o propozycje.
Może spróbuj war otsa np: karamy-war.net.pl
Najlepiej pk poćwiczysz na jakimś war otsie np:
noobwar.eu
karamy-war.net.pl
A co zrobić aby grać na OTS?
Musisz pobrać tibie pod którą jest ots i multi ip changera.
A jest jakis spr zrodlo ip changera? Nie chce virosow i innych gowien, dzieki.
pvp trzeba mieć we krwi ;)
tym bardziej jak nie grasz długo w Tibie i nie wiesz co i jak, to już się tego 'nie nauczysz' polecam Ci jakąś real mapkę, gdzie gra dużo osób, dołączysz do gildii i może się czegoś nauczysz. Jak coś to narvia.eu
http://pl.unidownload.com/filedownlo...anger_743.html
Ja mam stąd i nigdy nie miałem żadnego haka.
Ok, gram na tym war ots ale mam problem z wyjsciem ;p Wszedzie monki, pisac nie moge bo dopiero od 90lvl i nei wiem gdzie isc ;p....
Wejdź na jakiś 7.4 serwer gdzie nie znajdziesz żadnych botów, bo z maszyną człowiek szansy nie ma. Polecam Masterscores.com, dość szybko wbijesz poziom a przy tym się nie zanudzisz.