Mam pytanie- który mount jest najprostszy do zdobycia i w ogóle jak go zdobyć.
Wersja do druku
Mam pytanie- który mount jest najprostszy do zdobycia i w ogóle jak go zdobyć.
osioł i chyba najtańszy też, ostatnio znajomy mi mówił że za 3k ten bag kupił od kogoś(secura)
kupujesz worek z jabłkami, lecisz do wiedźmy na południe od thais, lurasz obojętnie co, czekasz aż zmieni moba w osła i oswajasz.
bierz tego co ja - osła :D kupujesz w markecie za 7k itemke ktora trzeba zdobyc (to byl chyba wór jabłek) i udajesz sie lewa brama w thais na poludnie - w strone fibuli.
tam biega OLD WITCH, potwor ktory swoim atakiem zamienia Ciebie i 3-4 sqm wszystkie dookola Ciebie w jakiegos potworka. kiedy zamieni potwora, ktory jest na Tobie (tam wszedzie snake biegaja, wiec lurujesz sobie jednego) w osła uzywasz wtedy tego worka na tym snejku i liczysz na to, ze sie zlapie :P
tak w skrocie, zapytaj na vt lykasza dokladnie to Cie zaprowadzi nawet.
mounty wszystkie dodaja +10 lvl speed, nie rozumiem po co biegac w mountach po 150k jak mozna za 7k sobie pobiegac tak samo ^^
@UP
no dokladnie, sie troche rozpisalem ;x
najlepiej LYKASZA na vt pytaj
Możesz kupić konia w stajni przy veno i thais za 500gp na 24h
BearMount za trzydzieści parę tysięcy sztuk złota.
A zawsze udaje się złapać tego osła? Trzeba monsterowi zjechać hp or sth żeby było większe prawdopodobnieństwo złapania?
Nie, nie musisz bić moba; tutaj masz wszystko wypisane: http://www.tibia-wiki.net/wiki/Oswajanie
Pzdr