Siema mam pytanie, jeżeli zamówiłem teraz nowego Recka to czy mogę zamówić go drugi raz np dzień później ?
Chodzi o to że np jak kupujesz postać od razu z confirmem to czy typ może sobie drugiego zamówić czy trzeba czekać ileś czasu ?
Wersja do druku
Siema mam pytanie, jeżeli zamówiłem teraz nowego Recka to czy mogę zamówić go drugi raz np dzień później ?
Chodzi o to że np jak kupujesz postać od razu z confirmem to czy typ może sobie drugiego zamówić czy trzeba czekać ileś czasu ?
Może zamówić sobie, nie wiem jaki musi minąć czas, raczej nie ma takiego ograniczenia. Oczywiście myślę, że gry zamówi minutę po to odczytane to zostanie jako błąd. Ale nie ma takich ograniczeń.
Może(sz) zamówić ile chce(sz) na raz. Nawet 10 za jednym razem. To, że dał ci conf keya, nie znaczy że cię nie hacknie. Dla bezpieczeństwa lepiej nie przesadzać z eq, a jeszcze lepiej nie kupować postaci ;)
Zamawiając nowego conf-keya poprzedni przestaje być aktualny, czyli nie zadziała. Jeśli ci zadziałał conf-key to znaczy, że do momentu, gdy go użyłeś koleś jescze nie zamówił nowego. Jednak zmiana danych trwa bodajże 30 dni i przez te 30 dni sprzedawca może zamówić nowego conf-keya, który przyjdzie do niego.
Mozesz zamowic w nieczym to nie przeszkadza.