-
[8.6] Bot do OTS
Szukam jakiegoś darmowego bota do OTS, nigdy z botów nie korzystałem tak więc nie wiem co i jak :D Jedyne wymagane funkcje - jedzenie, anty-wylogowywanie i spam czarem. Chce po prostu ustawić chara na trainach i żeby mi skillował :)
Dziękuje i pozdrawiam.
-
W necie jest full cracków do elfa, nie możesz sobie ściągnąć ?
-
Ale głupoty gadasz w 95,93 % są to wirusy. Jak chcesz elfa to radze wbić na jakiś vt pierwszego lepszego teamu z trade na byle jakim ots bo tam najczęściej podany jest link do cracka elfa
-
No wygodniej by było linka niż ściągać venta, szukać kanałów i skanować itp.. Nie koniecznie musi to być elf, nie ma czegoś prostszego a nie zawirusowanego?
-
-
Tibia auto mi nie działa, najpierw mi wyskakiwało że brak jakiegośtam TA, teraz uruchamiam tibie, potem tibie auto, wybieram chara i nic sie nie dzieje, Tibia Auto jest w uruchomionych procesach ale nic nie wyskakuje. Zrobiłem na uprawnieniach i w trybie zgodności, mam viste.
-
ostatnia wersja blackd nie jest czasem pod 8.6?
-
Blackd Proxy (installer) blackdproxy.php 22.0 9.43
Tylko Blackd Hotkeys jest pod 8.6
Jakby to było takie łatwe wygoglować i sprawdzić 3 pierwsze linki to bym was nie dręczył, ale licze że ktoś ma u siebie czystą wersje tego elfa albo poradzi coś innego.