-
Kilka pytań.
Słyszałem że teraz za używanie bota otrzymuje się delete a nie jak kiedyś ban na 30 dni. Ostatnio wróciłem do gry i bociłem trochę na neo(wiem ze niby nie wykrywalny ale różnie bywa), po pewnym czasie jak uzbierałem na eq to zrobiłem nową postać niestety na tym samym acc. I tu nasuwa się moje pierwsze pytanie czy delete będzie tylko na postać którą bociłem czy na całe acc?
Co lepiej skillować sword czy axe fighting?
Dodam że gram na świecie npvp.
-
Ban idzie na całe konto, a co do broni to raczej obojętne ;P
-
O bocie, to nie mam pojecia.
Ale jesli chodzi o wybranie sword/axe, to wybierz ktory Ci bardziej pasuje.
Ktore Ci sie bardziej widza.
-
Skasowane zostanie całe konto i wszystkie postacie się na nim znajdujące, lecz prawdopodobieństwo kasacji jest tak naprawdę niezwykle niskie - NeoBot jest bardzo dobrym botem.
Co do broni - jest to twoja prywatna decycja, lecz ja bardziej polecam axe. Użyję tylko kilka prostych kalkulacji aby zbytnio nie mieszać:
120 knight ze skillami 90/90, posiadając emerald sworda (49 atk), fireborn giant armor oraz shield of corruption (z takim setem skill wzrośnie do 95/90 - w sumie wydasz około 3-5kk w zależności od serwera) będzie miał odrobinę lepsze hity niż 120 knight ze skillami 90/90 posiadając hellforged axe (51 atk).
Minusem sworda jest natomiast to, że jeśli masz ledwo zauważalnie lepsze hity, to nie możesz nosić takich atrakcyjnych przedmiotów jak rainbow shield, ornate shield, royal draken mail - które bardzo wspomagają rozgrywkę knighta... Tym bardziej przemawia fakt istnienia demonwing axe'a, który sam w sobie 'niszczy' hitami emerald sworda ze wszystkimi dodatkami, oraz earthborn titan armora który dodaje 2 axe'a.
Tylko najpierw trzeba tego Earthborna zdobyć ;-)
//k
-
Ja także bym ci polecił axe ale bardziej ze względu na ceny.
steel axe ->barbarian axe(1k max)20lv->beastslayers axe(do 3k)30lv->noble axe(do 13k)35lv->dalej niema sensu mówić póki nie dobijesz lva