Czy nie sądzicie powinno się pozwolić publikować edytowane mapy? Mogłoby to trochę rozruszać podforum o mapach.Cytuj:
1. Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek przerobionych map oraz posty / tematy z pytaniami kiedy wyjdzie mapeditor.
Wersja do druku
Czy nie sądzicie powinno się pozwolić publikować edytowane mapy? Mogłoby to trochę rozruszać podforum o mapach.Cytuj:
1. Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek przerobionych map oraz posty / tematy z pytaniami kiedy wyjdzie mapeditor.
I dodatkowo pełnych otsów, tj mapa silnik itp itd, z wyjaśnieniem co i jak włączać:)
jest to do zrobienia, mogę nawet takie silniki sprawdzać,
moim zdaniem po przełożeniu tibia.org.pl na 'forum młodzieżowe' torg.pl, tibia.org.pl powinno stać się odrębnym forum o ots/tibii.
Pozdro
Hehe, nie wiem czy wiesz, ale to już pewne że forum tibia.org.pl zostaje przekształcane na 'forum młodzieżowe' torg.pl, nie masz wyboru, :(
Trzeba czytać newsy.
Następne, jest już nawet konkurs na logo forum młodzieżowego.Cytuj:
Archarius (head admin/host)
25-12-2011 23:47
link do topicu: http://torg.pl/showthread.php?403169...domena-torg.pl
"Nowa domena - torg.pl
Witajcie,
Jako że zmiana serwera okazała się wielkim niewypałem czas zabrać się za przyjemniejsze sprawy :)
Jako pierwsze - zmieniamy domenę na wybraną kiedyś w głosowaniu: torg.pl
Co za tm idzie, strona zmienia się w ogólnotematyczne forum młodzieżowe - stopniowo będziemy mieć coraz mniej wspólnego z Tibią.
Strona tibia.org.pl oczywiście nadal będzie działać - będą odnośniki do niej na forum.
W ciągu kilku najbliższych dni pozmieniam resztę linków odnoszących się do tibia.org.pl jako strony głównej.
A jutro zrobimy koncert życzeń :) "
Wystarczy poczytać, że 500 osob, które piszą w hydeparku o ciuchach, szkole itd. przeważyło.