Witajcie. Czy neobot współpracuje jeszcze z tą wersją tibii która jest obecnie najaktualniejsza? A jeśli nie to jest jakiś projekt porównywalny mocą do NEO? ;) Albo na czym warto skupić uwagę? Jaki bot jest równie interesujący i nie wykrywalny?
Wersja do druku
Witajcie. Czy neobot współpracuje jeszcze z tą wersją tibii która jest obecnie najaktualniejsza? A jeśli nie to jest jakiś projekt porównywalny mocą do NEO? ;) Albo na czym warto skupić uwagę? Jaki bot jest równie interesujący i nie wykrywalny?
działa na aktualnej.
póki co to teoretycznie tylko neo jest nie wykrywalny chociaż są przypadki bana ale ...
Ja mam taką teorie: Jak się umie bocić to i na TA nie dostaniesz bana
@up dobrze napisane ,,teorytycznie''
Ja osobiscie boce na bmega i tez jeszcze nigdy bana nie dostalem.
Jest nowy projekt "Kera Bot", zaraz pod tym tematem, możesz obczaić.
Pzdr
Skoro tutaj został taki temat założony to mam pytanie. A mianowicie bo było mówione ze projekt neobota został przerwany i że nie da się już kupić licencji. Może wiecie coś więcej na ten temat jeśli tak to proszę o odp. Z góry dzięki ;D
Neo bot działa dopóki nei skończą się licencji użytkowniką którzy mieli po 100+ dni i przez jakiś okres można było od nich kupić dni na allegro ludzie sprzedawali w pakietach po 10 dni.
ale ta opcja miała zostać wyłączona któregoś stycznia, (którego to ci nie powiem bo dokładnie nie wiem), i teraz już nie można kupić oficjalnie licencji
I jak widac dzis o 10 rano weszla łatka 8.44 clienta wiec nie wiadomo czy z updatetuja neo