Potrzebuję dorwać się do archiwum GG pewnej osoby poprzez podłączenie pendrive do laptopa.Jak to zrobić?
Wersja do druku
Potrzebuję dorwać się do archiwum GG pewnej osoby poprzez podłączenie pendrive do laptopa.Jak to zrobić?
Musiałbyś mieć jakiegoś key'a na pendrive żeby sam Ci wyszukał i odrazu zrzucił w trakcie działania. Bo wydaje mi się że osoba której chcesz to zrobić w sposób @up odrazu się zorientuje że coś kombinujesz bo jak bedziesz jej grzebał na dysku c w dokumentach użytkownika to CI za długo zajmie.
A ja się podłącze do autora jakby miał ktoś takie coś to chętnie bym sam skorzystał.
Napisalem takie cos dla kumpla, tylko nie mam jak przetestowac tego w realnych warunkach; alpha-testerow zapraszam na pw.
@zakius
Zupelnie mi z glowy pliki wsadowe wylecialy, faktycznie tam tez idzie to zrobic;
Chociaz nie wiem jak tutaj wykryc lokacje z ktorego uruchamia sie skrypt.Kod:Microsoft Windows [Version 6.2.8102]
(c) 2011 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\moh>echo %username%
moh
C:\Users\moh>echo %appdata%
C:\Users\moh\AppData\Roaming
C:\Users\moh>
tylko pamiętaj, że pod 7 nie działa autorun.inf na usb więc trzeba ręcznie odpalić
@up: proste do zrobienia w bat nawet jeśli da się tam jakoś uzyskać aktualną nazwę użyszkodnika
ref