Jaki telefon lepszy? Wildfire S, Xperia X8, Galaxy Mini? Ewentualnie Xperia neo V, ale to jeszcze nie jest pewne :)
Wersja do druku
Jaki telefon lepszy? Wildfire S, Xperia X8, Galaxy Mini? Ewentualnie Xperia neo V, ale to jeszcze nie jest pewne :)
Z tych które wymieniłeś, zdecydowanie brał bym Wildfire S. Xperii nie polecam żadnych, ponieważ to awaryjne telefony, a bateria w nich to tragedia, natomiast Galaxy Mini to raczej nie ma porównania do żadnego z tych :)
Sam posiadam Wildfire S i GORĄCO ci ten telefon polecam. Wart jest swoich pieniędzy, szybki, świetnie przegląda się internet, filmy z youtube, mnóstwo rozrywki z androidem, świetny aparat i kamera. Jeżeli chodzi o dotyk , to jest on perfekcyjny, odczytuje każde muśnięcie. I co jest warte uwagi to że ma on szybkę z hartowanego szkła które się nie rysuje jak inne telefony. Noszę go bez żadnych futerałów czy ogumowań, spadał mi z wysokości 1.5m i nigdy nic się mu nie stało. Być może nigdy nie używałeś HTC i pewnie boisz się że jest trudny w obsłudze, nic z tych rzeczy, wszystkiego nauczyłem się w kilka godzin, jest intuicyjny, szybki i niezawodny. Zdecydowanie polecam.
Jeżeli bierzesz pod uwagę Xperie Neo V to już dużo lepszym wyborem z tych wszystkich telefonów będzie Samsung Galaxy S+, sam go używam od 2 tygodni i jest świetny :P W podobnej cenie jak Neo v ale troszkę lepszy we wszystkim.
Natomiast z Wildfire S nie mam miłych doświadczeń... Nie wiem czemu tak polecacie
Ale z tymi co wybrałeś to ofc Neo V
neo>wildfire>mini>x8
Neo V
Rowniez polecam neo v, jesli spotkales sie z opiniami ze telefon sie restartuje, to dodam ze najnowsza aktualizacja poprawia problem.
dzieki za odpowiedzi, temat do zamknięcia.