Maturka za rok, więc powoli trzeba się uczyć. Jakie polecacie repetytoria, aby przygotować się do rozszerzonego polaka, angola? Podawajcie najlepiej z autopsji - cena, gdzie dostanę oraz jak je oceniacie.
Wersja do druku
Maturka za rok, więc powoli trzeba się uczyć. Jakie polecacie repetytoria, aby przygotować się do rozszerzonego polaka, angola? Podawajcie najlepiej z autopsji - cena, gdzie dostanę oraz jak je oceniacie.
ri fresz
Oxford Excellence For matura. New Exam Extender. Podręcznik z repetytorium do języka angielskiego. Sam korzystam z tego podręcznika, jest naprawdę świetny. Mój nauczyciel mówi, że to obecnie jeden z najlepszych i prawdopodobnie najtrudniejszych tego typu podręczników na rynku. Poziom B2/C1 także nie jest za prosty ; d. Jak na razie z próbnej matury z angielskiego rozszerzonego 75%, więc jak dla mnie to świetny wynik jako że matura z angielskiego to jedynie 0.1 wartości w przeliczniku na studia. Na prawdę polecam. Ceny nie znam bo go kserowałem od kumpla, a dostaniesz go w większości księgarni językowych ; ).
O, czegoś takiego szukałem. Do matury jeszcze trochę, ale już powoli trzeba się uczyć.
Planuje tak w wakacje uczyć się po parę słówek codziennie + czytać coś tam z polaka ; p