-
22 druid
Elo mam 22 druida mlvl 22 i w najbliższym czasie mam zamiar kupić premium i trochę cc. I teraz tak gdzie tą postacią mogę wbić szybko lvl? Jakie eq kupić? Gdzie expić z waste i bez waste? A taski na co mogę robić?. A jeszcze dodam że na koncie mam też 100 rp ale jest bez eq i jak bym miał jakieś eq tu na palku to gdzię mogę nim trochę zarobić? Albo jakieś taski może? Z góry dzięki za odpowiedzi.
@Edit
Moze tym druidem coś z blokerem mam do dyspozycji kumpla 110 ek.
@Down
Dużo pomogłeś...
-
druidem taski na taranture
-
rp to wyrmy/lizardy/taski na gs
-
Co do expienia rpkiem to tak jak napisal kolega wyzej, ew. mozesz jeszcze bic hero&necro na yala z necro taskiem.
a co do ed, to dobij nim 30 lv na mino i potem biegaj solo na tombach z gfb za tp
i tak na ~50 lv bierz blokera i bijcie hellspawny na poweirzchni
a co do epxienia solo to od 50 lv bij water elementale
-
Moja taktyka dla low poziomowego maga to taka że bijesz taski na Tarantule do 50 lvla, zwraca się i do 60k/h z p staminą, cyclopolis tam przed wejściem zostawiasz z 200 manasów w bagu ukrytych i expisz, też ładnie leci exp + magic level, albo Dragony w Yalahar 100-110k/h z staminą
-
RP:
Wyrmy
Dragi
Taski necro
Ed;
Taski tara
Cyce
-
a eq jakie kupić? bo na softy raczej nie bd mial chociaz narazie. to juz na tarantulach dam rade taska robić a ile ich trzeba zabić a z hide jak mi pujdzie?
@eDIT
A jeszcze sie spytam gdzie te tarantule klepać? ;d
Dodam że pvp
-
Są zmiany w taskach i możesz robić tylko 3 razy task na dane potworki. Trzeba ich zabić 300, z samych tarantul możesz mieć lekkie waste lub wyjść na 0 (zależy ile Tarantula Egg i Steel Helmetów Ci poleci) a z Hide to czysty profit (Knight Legs, Spider Silk, Terra Hood, Time Ring i kilka platynek) Hide jest nieco silniejsza od zwykłej Tarantuli i jest prosta do zabicia nawet na 19lvlu albo i wcześniej. Eq zależy jaki świat, jeśli non-pvp to focus cape, plate/blue legi, dragon/demon shield, hat of the mad, platinum amulet i ewentualnie bohy jeśli masz kase. (tam gdzie masz podane dwa itemy np. plate/blue legi to opcjonalnie jeśli masz kase lub jeśli pvp to bierz tą tańszą opcję a jeśli non-pvp to możesz pozwolić sobie na tą droższą.
-
No dobra a te tarantule gdzie są?
-
-
No wielkie dzieki a od jakiego lv moge chodzic z magic/runed swordem od 50 na we oplaci mi sie?