Mam play mix i jakos ostatnio zapomnialem doladowac telefon i tak jakby jedno doladowania minelo. Jest jakis sposob na sprawdzenie jak to nadgodnic i do kiedy mam czas w ogole doladowywac konto?
Wersja do druku
Mam play mix i jakos ostatnio zapomnialem doladowac telefon i tak jakby jedno doladowania minelo. Jest jakis sposob na sprawdzenie jak to nadgodnic i do kiedy mam czas w ogole doladowywac konto?
http://www.play.pl/resources/pdf/RxU...t_Play_Mix.pdfCytuj:
2. W Okresie Zastrzeżonym, Abonent Play Mix zobowiązany jest do dokonywania
Doładowań konta przed upływem Okresu ważności połączeń wychodzących.
Przekroczenie Okresu ważności połączeń wychodzących w Okresie Zastrzeżonym stanowi
naruszenie warunków Umowy i powoduje wydłużenie Okresu Zastrzeżonego. Długość
Okresu Zastrzeżonego zostaje wydłużona o czas liczony od dnia następnego po dniu w
którym upłynął Okres ważności połączeń wychodzących do dnia Doładowania konta.
3. Jeśli w Okresie Zastrzeżonym Abonent Play Mix nie dokona Doładowania konta w
terminie 60 dni od daty przekroczenia Okresu ważności połączeń wychodzących, wówczas
następuje dezaktywacja konta i rozwiązanie Umowy w trybie natychmiastowym,
bez zachowania okresu wypowiedzenia. W takim przypadku Operator jest uprawniony do
żądania od Abonenta Play Mix wniesienia opłaty specjalnej w wysokości określonej
zgodnie z warunkami w § 14 ust. 13 Regulaminu.
Dla potrzeb obliczenia okresu obowiązywania Umowy, od którego uzależniona jest
wartość opłaty specjalnej wskazanej w Cenniku, uwzględnia się wyłącznie długość
Okresów ważności połączeń wychodzących.
a moge gdzies sprawdzic o ile jestem do tylu?
#down
nie mam kasy na koncie, a ten sms kosztuje
zaloguj się na play24, zobacz ile kasy łącznie już zapłaciłeś i podziel przez ilość miesięcy? Mniej więcej możesz chyba policzyc. Chyba ze jak jesteś w tym okresie zastrzeżonym to może jest tam rubryka
Tak ogólnie to ci polecam doładować konto jak najszybciej, bo z tego co pamiętam była afera, gdzie ludzie po nie doładowaniu mieli do zapłaty 1k+
No była afera i miely sporo kasy do zapłacenia. Ja mam doładowane na 2 miesiące ,,do przodu'' na wszelki wypadek.