Jest to temat o konkretnym EK'u z konkretnym skillem i ogarnieciem. Server Silvera - PVP.
Na początek kilka fotek
:
lvl 31 oraz stan postaci
Załącznik 276407
lvl 32
Załącznik 276408
lvl 34
Załącznik 276409
Wersja do druku
Jest to temat o konkretnym EK'u z konkretnym skillem i ogarnieciem. Server Silvera - PVP.
Na początek kilka fotek
:
lvl 31 oraz stan postaci
Załącznik 276407
lvl 32
Załącznik 276408
lvl 34
Załącznik 276409
Ladnie, ale pewnie i ten temat upadnie.
Screenów mam sporo, leveluje systematycznie i nie po to skillowałem 4 miesiące żeby tak po prostu sobie odpuścić :) Zapraszam do komentowania !
Jestem nowy na forum, stare konto ale nieużywane i jakoś nie w kolejności wrzuciły mi się screeny. Postaram się ogarnąć przy następnym poście.
no jest tak jak pisales :d postac z konkretnym skilem ;) wogole nie musisz juz skilowac :D a ja wlasnie to robie i sie nudze to przegladam torga ;) powodzenia w prowadzeniu tematu i w nowym roku jak najmniej dedow bo skili szkoda ! :D
Fajne fotki :) Graj dalej i wrzucaj kolejne ss'y to na 100% będzie jeden z lepszych tematów ;p Skille masz piękne :D Zazdroszczę Ci, bo ja skillowałem knightem ręcznie i zatrzymałem się na skillach 71/72 po czym przestałem nim grać ;/
Przy 95/95 to pewnie czysta rozkosz w expieniu ;p powodzenia!
Powiem tak, włożyłem w te skille 400k = blessy po deadach + food. Przyjemność z gry - nie do opisania, praktycznie brak waste, sami zobaczycie dalej na screenach :) W tym momencie 94/94 i 13% do 95 ponieważ kilka razy padłem odkąd zacząłem grać.
Gdy gracze z jednej z rządzących gildii dowiedzieli się jakie mam skille to wpadali non stop, no to na blessy szlo :) 10k za kazdym razem a ze 20 razy padlem jak nic + grzybki z 200k conajmniej
Ciekawie się zaczyna. Mam nadzieję, że temat szybko nie upadnie i będzie się rozwijał. :)
Screeny będą regularnie wrzucane, postać w tym momencie ma 66 lvl a nie zakładałem tematu od razu bo wiadomo, raz się wbije 5 lvli a raz żadnego, więc pomyślałem że zbiorę screeny to będę wrzucał.
No gościu ogromny szacun za wytrwałość. Ja bym nie dał rady :D. Dawaj wiecej :P
Dobra, wróciłem ze szkoły dodać powiadacie :> Hmmm no dobra. Dzieki za gratki.
37 Wbity na małpach
Załącznik 276458
38 Dalej cyce, ale mała zmiana eq.
Załącznik 276459
39 - zombie yalahar
Załącznik 276460
Wiecej komentów dawajcie, bo mało a fotek do oglądania całkiem sporo. Pozdrawiam !
za mało fotek na raz wrzucasz :D chcemy wiecej!! ale fakt, screeny coraz lepsze tylko szkoda ze same adv
Szczerze mówiąc tak low lvlowym ekiem nie da rady nic podziałać nawet pomimo tych skilli więc musisz się wstrzymać :) Za mało? :P Prowadzę sam ten temat i póki co na to się zanosi więc jak wrzuce Ci 10 to jutro bedę mógł pokazać 1 wolicie tak? :D