Witam, mam pytanie, jaki ots by was najbardziej interesował ? Jakiego typu?
oraz pod jakiego klienta, jakbyście mogli się wypowiedziec ?
Wersja do druku
Witam, mam pytanie, jaki ots by was najbardziej interesował ? Jakiego typu?
oraz pod jakiego klienta, jakbyście mogli się wypowiedziec ?
Średni exp z własną mapą, coś w stylu newline ots jak ktoś kojarzy ;P
a klient jaki ?
Ja preferuje tibie 8.6 bo sa poty na staku yala i cale zao. exp nie duzy mysle ze od 230-250 x2 dobry balans postaci i lekki rpg shop powiedzmy jakis axe, sword dla ek softy i max 20cc
Ja pierdole takich serwerów jest masa, to typowe orshe
Anna a ty jakis klient preferujesz xd?
No kurwa a jakis chcesz ots? do grania 2 lata? wychodzisz bije lvl i sie napierdalasz. proste. po to sa robione otsy chcesz pograc i poexpic jak nub? id zna rl
Porządny war ale MUSI mieć własnego klienta bo będą jak na każdym biegały same elfy
Rpg <3 Hexana.net :D
...
/t
Ja zawsze lubiłem Evolutions 8.1 bo są inne, przez te wszystkie niedociągnięcia w silniku pozmieniało się w systemie gry, ludzie poznajdywali rozwiązania i gra się nieco inaczej.
Ogólnie lubię serwery fun/pvp, tzn nie x9999999999999 tylko takie fajne jak za starych czasów typu wchodzisz, wbijasz tam 200 level (potem się już zaczyna ciężko grać), albo się tłuczesz albo expisz sobie dalej na jakiś nowych monsterkach czy robisz nowe questy które autor tam wymyślił :d I klient najlepiej troszkę starszy, 8.1 powiedzmy. Otsów 8.6 jest więcej niż od zajebania i wszyscy latają na elfie itp.
war z pasami 1/1 (+ chary do wyboru, różne nicki), kiedyś ich było trochę ale wchodząc ostatnio na listę ots to widzę wszyscy tylko na pieniądze patrzą. Sam mógł bym pohostować for free ale nie widzę na otlandzie takich serverów już do ściągnięcia (kiedyś dawno dawno temu były, 7.92 aurea war, 7.92 antica war. 8.0 war taki i taki).
wersja klienta - obojętna. może nawet 7.81 być byle by te 50 osób było ; d
Ja bym pograł na jakimś z własną mapą albo mocno przerobiona(ale nie rl) i ratami jakie są na otsach z rl mapą może trochę mniejszymi. Fajnie jakby były nowe profesje, inne od tych z rl. I spoko by było jakby był lvl maxymalny :P np 200 i sporo miejscówek od 200lvl jakieś instancje z mocnymi bosami dla gildii itp.
Ja mam dwa typy takie ;p Pierwszy to tibia 7.4/7.6 RL Mapa, albo własna, duża rozbudowana, exp taki w granicach x4-x7 albo stage taki jak był na EliteOTS :) Drugi typ to tibia 8.4 coś takiego z własną mapą expem stałym w granicach też x3-x6 z własnym klientem. No i żeby było trochę ludzi bo grać z 10 to lipa ;/ To tyle :D