Czas szukać nowego telefonu ;l
Moje wymaganie co do telefonu to dotyk,wifi oraz w miarę duży ekran.
Będę szukał telefonów używanych.
Proszę was o pomoc w tym trudnym wyborze.
Wersja do druku
Czas szukać nowego telefonu ;l
Moje wymaganie co do telefonu to dotyk,wifi oraz w miarę duży ekran.
Będę szukał telefonów używanych.
Proszę was o pomoc w tym trudnym wyborze.
iphone , w tej cenie niczego innego bym nie szukał bo i tak nie znajdziesz niczego lepszego
LG P500
ZTE Blade z trochę większym i lepszym wyświetlaczem
X8 (ale to pipidówka z małą ilością RAMu)
Wszystko jest na ARMv6+Adreno 200 więc na cud gierki nie licz ; p
@down
Raczej miałem na myśli gierki HD Gameloftu, i inne "koksowniki" pokroju GTA 3. Bo to że telefony mają wsparcie XDA które sporo daje to ja wiem, mówić mi nie musisz bo z swojego gt540 już tyle wycisnąłem że nawet gta 3 te 5 fpsów "w wolnych od ruchu" miejscach ma ; dd A spora rozdzielczość w Blade nie pomaga na fpsy w grach ; )
Napisze po raz kolejny: jeżeli telefon ma wsparcie XDA, albo Cyanogena, to taki telefon jest 2x lepszy i można liczyć nawet na te "cud gierki" :)
Dlatego ja bym strzelał na pewno w ZTE Blade, bo telefon ma w miare dobre bebechy (i świetną rozdzielczość), a jeżeli chodzi o te "mocniejsze" gry, to spokojnie pójdzie na nim Dead Space, tylko do tego trzeba Cyanogena i troche optymalizacji (Chainfire 3D, jakieś skrypty, może nowy kernel, i inne mody, ale to wszystko jest do znalezienia na XDA)
Na allegro spokojnie znajdziesz nowy w granicach ~400zł.
@up
Nie no, wiadomo, że koksowniki to juz potrzebują SGSa II :P Ale dla mnie to bez sensu grać w takie koksowniki, bo zaraz baterii nie ma ;s
@down
Seria X8 i X10 mini pro to telefony w ogole nie nadające się do cięzkich aplikacji. Mają strasznie mało ramu, mimo modów i cyanów to moim zdaniem nadal telefony codziennego użytku typowe dla małych, kobiecych rączek ;)
'Wspaniała' X8 na GingerDX wersją bodaj z 5grudnia z prockiem na 750mhz miała problem żeby pocicągnąć przerobionego MC:Sandstorm. Domyślam się, że P500 radzi sobie lepiej, a ZTE już bardziej lepiej ale to wciąż nie jest to. A Dead Space odpaliłem na magicu, miałem jakieś 15fps - ale ja ta miałem Adreno 160 i 198mb ramu.
Co do telefonu do 400zł, chyba u góry jest jakiś przyklejony temat. Ostatnio ceny ZTE dużo spadły więc się pospiesz, bo za miesiąc już się ustatkują.