Siema
1.Chcę iść z kumpel na hellspawny lvl prawie ten sam czy jeżeli będziemy bić je na shared expie to liczba zabitych w taskach leci jemu i mnie?
2.Zna ktoś może dobre miejsce do zbierania viali?
Wersja do druku
Siema
1.Chcę iść z kumpel na hellspawny lvl prawie ten sam czy jeżeli będziemy bić je na shared expie to liczba zabitych w taskach leci jemu i mnie?
2.Zna ktoś może dobre miejsce do zbierania viali?
Ostatnio byłem na caście i widziałem mnóstwo leżących na ziemi na Yielothaxach.
Poza tym można zbejrzeć na Razzachai na mieście albo w zamku, tylko ciekawe, jak byś tam zbierał te butelki :P
Ew. gdzieś, gdzie zwykle epxią magiczni, powinieneś wiedzieć, gdzie. Albo rundka po expowiskach na Yalahar.
Co do tasków - wiki podaje, że przy party liczą się zadane obrażenia: http://tibia.wikia.com/wiki/Killing_...Spoiler#Method
Viali zwykle leży sporo na wyrmach LB. Przynajmniej na moim serwerze bo latały tam ciągle 200+ knighty
Właśnie na helspawnach leży dużo tylko że na niższych poziomach ale nie wiem czy dasz radę tam zbierać, zależy jaki masz lvl. Można uzbierać po jednych przejściu wszystkich korytarzy nawet z 15bp.
Lizardy na stepach w Zao ;)
Wydaje mi się , że jednym z lepszych miejsc do zbierania viali są właśnie helspawny , tak jak mówią koledzy wyżej.
Na hellspawnach byłem właśnie i 6 bp ogarnąłem ;] ale zanim ludzie znowu to narzucają to trochę minie
myślałem nad banutą albo goromą (hydry serpenty medusy) ktoś wie czy tam się nie kasują ?
Viali mnóstwo leży na goromie na ss i meduzach i szybko je można nazbierać ;)
Viale możesz pozbierać na pohu, tam gdzie jest pare respów gs, obok the old widow resp (nie tp do bossa) oraz na frost dragonach w okolnir = ]
Wyrmy Darashia, tam też z 2 bp uzbierasz
Liberty i Darashia wyrmy hellspawny ewentualnie medy i ssy na goromie
Brimstone Bugi, tam kolega nazbierał 400k w vialach :)
Banuta,Goroma tam dużo flasków będzie.