Siema
Jakim teamem warto grać w fifce 12,w trybie menadżerskim? Chodzi mi,żeby był gdzieś tak w środku tabeli i przyjemnie się nim grało.
@btw czemu nie ma tematu fifki? ktos w to gra wogole?
Wersja do druku
Siema
Jakim teamem warto grać w fifce 12,w trybie menadżerskim? Chodzi mi,żeby był gdzieś tak w środku tabeli i przyjemnie się nim grało.
@btw czemu nie ma tematu fifki? ktos w to gra wogole?
A jaka lige masz zamiar grac?
A tak apropo fify to polecam gre Fifa Online 2
Bayernem się przyjemnie gra, ma dobrych zawodników :D
Bayern tak jak kolega up, albo tottenham, borussia.
Ustaw na "Legendarny" to każdym zespołem będziesz co najwyżej na środku tabeli. :D
Masz oryginał? To możemy przez neta grać, bo gra z komputerem jest monotonna.
ja tam zawsze biore coś z 4 angielskiej i napierdalam dopóki nie bd w 1 ;d
fajna sprawa to wybrac jakis kraj, gdzie jest duzo lig, wybrac druzyne z niskiej i grac nia az wygrasz lige mistrzow
Też zastanawiałem się, czemu nie ma tematu z FIFĄ. Jakby ktoś chciał pograć, to ja chętnie, mój nick na Originie : TheRaq , gram w sezonach w 1 lidze.
Co do tematu, polecam Fulham, mój ulubiony boczny obrońca Riise, do tego Bryan Ruiz, 4 gwiazdki w sztuczkach, Zamora i Johnson całkiem solidni napastnicy no i Clint Dempsey, dobry zarówno na skrzydle, ofensywnej pomocy jak i w ataku. Drużyna środka Premiership, można fajnie pograć, choć ja osobiście grać z komputerem bym nie mógł, zbyt nudne, nawet na Legendarnym wygrywam 90% gier bez problemu :p
Jeśli chcesz drużynę ze środka tabeli, to polecam Aston Ville, Koeln, Athletic Bilbao, Newcastle. Bez problemu można się włączyć do walki o puchary.
Chce ktoś pograć multi?
Nick origin: kramcio
Z ludźmi przyjemniejsza gra.