witam.mam 130 ek 84/80 skille ave i k seta na nim jakies 20k na potki i 12 dni pacc.na czym odrobic najszybciej kase (expa moze byc 5k/h ale kasa najwazniejsza) i zeby nie bylo duzo noobkow ;p
Wersja do druku
witam.mam 130 ek 84/80 skille ave i k seta na nim jakies 20k na potki i 12 dni pacc.na czym odrobic najszybciej kase (expa moze byc 5k/h ale kasa najwazniejsza) i zeby nie bylo duzo noobkow ;p
mutated human, zombi, mutated rat, albo djiny ;)
Laguna -2. Takim ekiem sporo zarobisz, a exp to jakies 30-35k/h. Bynajmniej ja taki miałem na 60 ek. Przez miesiąc bocenia, ani razu nikt mi tam nie przeszkadzał ale to też od świata zależy.
#edit
o humanach bym zapomniał, ale tam zawsze biega po 5 botów.
Przecież napisałem, że 30-35k/h. W tamtym poście źle się wyraziłem. Na 130lvlu powinien mieć większy exp.
Laguna na żółwiach kasa fajnie leci ludzi nie ma.
Mozesz jeszcze sprobowac cyce mistrock ale tam nie wiem ;s
barb camp albo zajmij sobie dragi na dara i tez kase wyciagniesz
Fenrock Żółwie,Dragony yalahar
Od siebie mogę dodać Dragon Darashia na full stamine mialem 500k profitu przeważnie. Po napisaniu skrypta ktory odnosil zlom do domku. Naprawde mozna sie niezle oblowic. ;)
Dragony Venore. Dragony Yalahar. Jesli wolisz wolniejszy exp, mozesz sprobowac culty yalahar. W razie czego pisz PW to pomyslimy.
Małpy?
Krótka wizyta na pwn.pl:
bynajmniej I
bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwią
bynajmniej II
bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej.»
A wiecie co mnie najbardziej wkurza? Używanie słów, których sie nie rozumie i ośle twierdzenie że jest całkowicie inaczej... czego to was uczą w szkole? A może po prostu chcecie sie ludzie pochwalić, jacy to inteligentni jestescie, używajac "górnolotnych" słów? Powiem jeszcze raz, tym razem dosadnie: WKURWIA mnie nadużywanie tego słowa na wszelakich forach, nie tylko tutaj...
@topic:
Djinny odpadaja - jesli cie dorwie 3-4 przy czyszczeniu pieter w Yala, to spooro potek pojdzie. Mutated humans i rats to dobra opcja. Piraci w Yala też (bez problemu ogarniesz caly spot). Moze nie leci z nich za wiele itemkow, ale kasa pewna. Dragi - z twoim eq odpada, bedziesz niezle obrywal z pazurów, zreszta trzeba mieć spore szczescia zeby cos spadlo z draga. Malpy tez dobra opcja, kamienie sie niezle sprzedaja, jedynym wiekszym zagrozeniem sa szamani, reszte to masz na 2 hity z ave.
Wejdz na tibiacast.com i zobacz tam ludzie niekiedy mają dla zarobku casty włączone i tam możesz się dowiedzieć gdzie coś dobrze leci albo coś ;)
jeśli najważniejsza kasa to lizardy chor. każdemu to polecam zawsze i są wdzięczni. szybko padają, fajnie sie bije i łatwo zbiera bo monotematycznie. obsidian lancy zbierasz bp i jest 10k (a zebranie całego bp to z 10h), ponadto skórki no i kasa