84Knight
Eq Full na ten level oprócz softów
Z powodu problemów osobistych bede facciem przez blisko 1,5miesiaca
Gdzie moglbym w tym czasie pocisnac z 2-3kk?
Wersja do druku
84Knight
Eq Full na ten level oprócz softów
Z powodu problemów osobistych bede facciem przez blisko 1,5miesiaca
Gdzie moglbym w tym czasie pocisnac z 2-3kk?
Aha, w póltorej miesiąca, chcesz zarobić 200-300cc, tak ?
Jeśli tak to spróboj na Orc Fortress, plate armory + halberdy obowiązkowo zbieraj.
w nie cały miesiąc 130 ekiem na orc fortess wyciągnąłem jakieś 1kk może 1.5kk także realne tylko potrzeba pomocy neo
#Co do mintwalin to nie wiem czy wyciągniesz 10k/h bo tyle na ofie to nie problem a co do tego to przecież nikt nie powiedział, że musisz napisałem tylko że da się tyle za jego pomocą wyciągnąć a co do Twojego wyglądu to naprawdę myślę, że mało nas to obchodzi.
Czyli mówicie, że lootbagować co się da na ofie - ok
A jak sie ima do tego Mintwalin i inne tego typu miejscowki ktore fajnieby bylo abyscie wymienili
Na Mint. dobrze mieć obsidian knife, wtedy zarobek przedni, jeszcze jak Ci się uda sprzedać skóry innym graczom, tym bardziej, bo cena wyższa, niż sklepowa. Warto zbierać battle hammery, ew. brass armory, kusze, brass helmety, jeśli nie lootbagujesz.
Dalej: nie jestem pewien, czy nie Hellgate, bo z beho leci ładna kasa. DSy raczej nie są dużą przeszkodą, jeśli masz dobre skile i szybko będziesz ubijać beholdery - są wolne, więc nie musisz ich ubijać.
Dalej - DC -2/-3, ale ja bym preferował -2, korytarze wschód-zachód, bo tam najlepsze dla knighta moby. Ew. mogą też być południowe ("dolne") i środkowe spawny na -3, bo na północnych za dużo syfu, który bije z dystansu i DSy.
Dwarven Hell+guardy powyżej - też dobra miejscówa. Weź fire walle w razie jakichś kijowych spawnów (guardy+geo, wtedy uciekasz za walla i zostają Ci same geo).
Ew. dragi k. Venore, też ładna kasa, ale to jeśli nie ma dużo ludzi.
Pzdr
Osobiście polecam Ci Mintwallin + neobota. W 7 godzin bocenia miałem około 8k kasy, 30 skórek ,trochę itemów. A mało tego bot w jedno miejsce wyrzucał itemy z mino, które sobie wysłałem do dp i zarobiłem na nich ponad 30k. Więc myślę, że to bardzo dobry biznes.
Nie jestem zakopleksionym dzieciakiem z pryszczami, ktory musi używać bota, żeby wyprzedzić kolegów w grze.
Na mintwalin w ciągu 3h mam pewne 15k z samego lootbagu
Czy na ofie będzie lepiej?
Jasne że tak. Moim zdaniem najlepsze miejsce do zarabiania na faccu. Kasy z nich mało wypada, za to helberdy i plate armory + skórki orków = majątek. Nie wiem ile dziennie tam zarabiałem, ale przez kilka lvli 50-55 dorobiłem się zajebistego eq tam. Jeszcze Ci moze spac sam's old backpack jak mi to juz wgl ;)
A jest tam gdzie ukryć bp?
ogolnie to w kolo ofa jest w cholere terenow zielonych, po ktorych nikt nie lazi chyba, ze chce tam skilowac, wiec napewno znajdziesz sobie jakas miejscowke
1k post : O