witam, posiadam paladina z 75 distance
royal helmet
paladin armor
blue legs
mastermind shield
softy
kupiłem pacca na 30dni i chce zwastować 40cc . doradzcie miejsca. exp solo i swiat non-pvp
Wersja do druku
witam, posiadam paladina z 75 distance
royal helmet
paladin armor
blue legs
mastermind shield
softy
kupiłem pacca na 30dni i chce zwastować 40cc . doradzcie miejsca. exp solo i swiat non-pvp
Moze powiesz jaki masz lvl? Sadzac po discie masz maly lvl i kupiles kase na allegro..
@topic
Jak masz ponizej 80 lvl to palkiem nie masz gdzie i co wastowac.. co najwyzej mozesz kupic enchanted speary i isc na dl.. ale exp nie bedzie wiekszy niz na innych miejscach.. tylko bedzie waste.
@down
75 dist to jak na kogos kto grac nie umie lub nie chce mu sie skillowac to ok. 50 lvl..
Wiec gdzie on ma tym wastowac? Ma biegac po czyms co bedzie bil 2x wiecej czasu co zwyklego smoka mial na tym taki asm exp i wastowal 4x wiecej? :D
od zera czyli 20 lvl?
mozesz isc na mutanted humany w yalahar, jakies dragi, ewentualnie necro, tarantule.
puki co nie bedziesz wastowal, kase sobie zostaw na pozniej, jak bedziesz mogl juz uzywac assassiny
Ale, patrz, kogo też przywiało ;d
Grasz jeszcze?
//k
@kuba
Gram gram, tylko ostatnio mniej recznie bo mi sie studia zaczeły :)
@down
no sorki, ale promocje mozna kupic na 20 lvlu wiec tak mi sie skojarzyło
Od zera czyli mam 10lvl ...
Jeśli jeszcze nie aktywowałeś Premium, to poskiluj, o ile masz czas (w sumie to jedno pociąga drugie - jeśli masz czas, to skiluj; np, chyba że kupisz NeoBota) do ~80.
Jeśli Ci się nie chce skilować, to na dragi wystarczy 70~ skila, na lepszy exp. 75~. Takie przeciętne moby do expienia od ok. 30 lvla.
Na razie możesz bić roty/larwy na Darashii, ew. może jakieś inne słabsze mobki. Potem może od 20~ task na mino, jakieś tomby, może taski na krokodyle, od 25~ taski na tarantule...
Eh, długo by wymieniać, pytaj może, jak znowu będziesz mieć problem, gdzie expić...
Pzdr
odkopię temat ;p
gdzie expić 40 palkiem?? może nawet nie być profitu