Mam pytanie. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie szybko wybije 33 lvl na facc druidem 17 lvl m lvl 15? Eq standart narazie plate set.
Wersja do druku
Mam pytanie. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie szybko wybije 33 lvl na facc druidem 17 lvl m lvl 15? Eq standart narazie plate set.
Fibula
Dwarfy (soldy z pojedynczymi guardami)
Facc Tomb
Cyce
Ludzie kutwa, za to już warny powinni sypać. Wszyscy się pytają gdzie expić swoje 15 lvl chary, a masz wszędzie w piździet poradników. Po co zaśmiecać forum?
@abearo
wątpie czy ogarnie jak mu wyskoczą 2 soldy plus guard
Możesz od 20 lvla zacząć task na mino, przy okazji robiąc lootbagi, żeby nie było waste. Potem od 30 możesz się przerzucić na guardy, ale ostrożnie, można wziąć jakieś fire bomby na wypadek hardu.
Pzdr
Polecam Ci także ghostland, jest tam szybki exp i także dobry zarobek.
no, ghostland też dobry exp bedziesz mial
Jak żeś druid, to bierzesz snakebite roda i idziesz na cyclopy ms, bez fooda, tylko parę helalh potków i mana potionów. Możesz też z moonlightem iść na facc tomba lub jak już wyżej mówili - na ghostland. Cyce poh też są dobrym wyjściem, tak samo jak amazon camp veno. Nie wiem, czy na dc by Ci dobrze było, ale możesz po obrzeżach dc latać (po tych domeczkach wszystkich itp.). Jak ogarniasz, to spokojnie możesz bić guardy, ale jak już mówiłem - musisz ogarniać, lecz nie tylko healing itp, mapkę też musisz znać, żeby Ci dwa guardy nie wyskoczyły.
y... amazonki carlin...
roty fibula
DC facc tomb
Na faccu to się w ogóle magiem nie opłaca grać ale skoro już nim grasz. To proponuje Ghostland umarlaki, Dwarfy chociaż tutaj będzie pełno boterów, może tomb pod Mount Sterum koło thaiś ogólnie nie ma za dużego wyboru na faccu :/ Bo wszystko zapchane boterami. Jeszcze możesz spróbować Minoski obok kopalni dwarfów.