Grywa ktoś? Jak wrażenia?
Wersja do druku
Grywa ktoś? Jak wrażenia?
Tutaj mało ludzi grających w NBA znajdziesz.
Jestem jednym z tych grających. Nie wiem na jakiej platformie grasz, ale ja na Xboxie.
Od 2k11 może aż tak wiele się nie zmieniło ale jest w końcu ciężej i post up play jest w końcu czymś co w NBA 2k11 wymagało poprawy.
Kilka błędów na pewno się znajdzie, ale w końcu nie ma gry idealnej.
Musze zakupić nowe DLC które wyszło bo zapowiada się na fajną odskocznie od association i my playera.
Też na xboxie gram.
Post up podobał mi się bardziej w starszej wersji, do tego cięzko mi się przyzwyczaić i brakuje mi zwykłego naskoku, tego klikanego "Y".
Ogólne wrażenia nie są złe, gram praktycznie tylko zwykłe mecze albo te z legendami (nie pamiętam jak to się nazywa), mam ukończonych chyba już 11/15.
Co do DLC też zamierzam pograć w najbliższym czasie, zapowiada się fajnie, chociaż ta nowa grafika jakoś do mnie nie przemawia.
Association to praktycznie to samo co zawsze, więc póki co nie gram(ograłem się tego sporo w nba 2k11), a myplayer jakoś mnie nie przyciągnął na dłużej.
Jestem fanem serii już od kilku lat więc gra mi się jak najbardziej podoba. :P
Post up tu w końcu coś znaczy i na prawdę można ugrać nim coś ciekawego dobrymi zawodnikami do tego.
A naskok oczywiście też jest, zależy jaką konfiguracją kontrolera grasz ( oczywiście nie wykonujemy już tego jednym przyciskiem)
Association nigdy się nie nudzi, w samym 2k11 przegrałem dobre 400 meczów a tutaj zamierzam nawet więcej :). Oczywiście kto co lubi.
Nie ma nawet playerów z draftu, także chujowo ;x Fajnie, że dodali opcję kupna rzutu danego gracza. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywnie, jest bardziej realistyczna niż 2k11.
@ Down
Wiem, że nie ma przez lockout, ale mam nadzieję, że wprowadzą aktualizację, bo lockout ma się skończyć gdzieś w grudniu.
Nie ma przez Lockout :).