Witam , chcę kupić telefon za max. 450 zł ,co możecie mi polecić ?.
Na oku mam htc diamond za 399 zł nowy , słyszałem o nim średnie opinie , co wy na to?
Wersja do druku
Witam , chcę kupić telefon za max. 450 zł ,co możecie mi polecić ?.
Na oku mam htc diamond za 399 zł nowy , słyszałem o nim średnie opinie , co wy na to?
Wygląd robi wrażenie, lecz reszta to niefunkcjonalny złom. Nie chce zbytnio go minusować, ale dzwonienie z niego to jest udręka, czasami nie da się z niego w ogóle ani sms-ować ani dzwonić, bo wszystko się zacina. Chodzi strasznie wolno i się przycina. Nie polecam telefonu, chyba że masz mocne nerwy.
HTC to świetna firma, sam mam HTC WILDFIRE S i polecam ten telefon, co prawda trochę droższy ale warty swojej ceny. Htc diamond to pieniądze wyrzucone w błoto.
Takie jest moje zdanie.
Nowego raczej się nie opłaca. Jeśli chcesz komórkę do ok 300zł to spoko, możesz brać, ale ja zainwestowałbym raczej w Touch Pro (jak też zrobiłem :P). Za 450 możesz już dostać używanego Diamonda 2 lub Touch Pro2 jeśli chcesz Windows Mobile, a jeśli androida to m.in. LG Swift czy HTC Dream (nawet taniej). Generalnie zerknij do tego tematu.
Remios - chyba nie wiesz, o czym mówisz. Jesli Diamond to dla ciebie niefunkcjonalny złom, to ja nie wiem czego oczekujesz od PDA. Mój model jest analogiczny (generalnie różnią się pojemnością pamięci wewnętrznej oraz klawiaturą fizyczną) i nie mam najmniejszych problemów z dzwonieniem. Sms na ekranowej da się przeżyć, ale polecam rysik, bo z palcami to różnie (ekran 2,8" nie jest raczej przeznaczony do stukania sms). Na TAEL rom (chyba najlepszy rom na te modele.) chodzi całkiem nieźle, szybko i płynnie, a i na stockowym nie było tragedii. Fakt, czasami się ścina, ale nie na tyle, by stwierdzić, że nie da się z niego korzystać. Wybacz, ale jeśli masz tak słabe zdanie o tym telefonie to albo nie miałeś go w ręku, albo nie potrafiłeś używać i tyle.
ja w ciaz mam w pamieci mojego hermesa, nawet na okrojonym romie 6.5 przy 100 smsach w skrzynce otwieral ja ~20 sekund, a przy dzwonieniu czesto sie wieszal;p ogolnie o diamondzie kraza slabe opinie ze zamula, niestety sam tego nie sprawdzalem. ale w tej cenie jest sporo lepszych telefonow- najlepszy niedotykowy samsung i8510, dotykowy omnia hd, wave, iphone 2g/3g. moze i diamond nie jest taki zly, ale przy tej konkurencji nie ma po prostu szans (no moze poza nawigacja)
Polecałbym coś z androidem typu: Wildfire, hero, może g1? Wszystko htc. :P
http://allegro.pl/listing.php/search...e&category=165
Ja rozejrzalbym sie za ZTE Blade, dokladasz kolo 100 zloty i masz zadawalajacy cie telefon.;)
Telefon chcę wziąć na raty , więc allegro odpada ,a ceny w wielkich marketach są różne , często zawyżone.
Na początku miałem wziąć najzwyklejszą Nokie , z odtwarzaczem mp3 za 200 zł , jednak gdy w grę wchodzą raty mogę kupić coś droższego , bo te 15 +/- miesięcznie nie robi różnicy, wybór padł na htc diamon bo po prostu widziałem go za 399 zł i tyle. :) , na super bajerach mi nie zależy
Ja polecam używkę samsunga GIo.
Telefon kupiony , inny niż chciałem ale jest git, możecie podać strony z darmowymi motywami itp?
a jaki telefon w końcu?