-
105 ms exp
Witam
Od około 20 lvli siedzę na worker golemach, gdzie exp jest bardzo dorby (ok.300k/h) na bonusie, lecz niestety już mi sie on przejadły. I tu nasuwa się moje pytanie gdzie na takim lvl osiągnę podobny exp, a może nawet wyższy, waste może być ale nie jakieś ogromne.
Z góry dziękuje za odp.
-
Hellspawny pojedyncze, albo jak ogarniasz to pare z Avalanche, jeśli w gre wchodzi bloker, to po pare Hellspawnów, solo możesz bić frosty, ale ja i tak polecam Dragon Lordy.
-
hmmm moze wyrmy dara z avalanche?
-
Ja polecam lizardy na zao.. jak chcesz to nawet choseny mozesz probowac .. oczywiscie z ava
-
Albo Wrle z SD - profity: "na dwoje babka wróżyła", czyli raz będzie profit, raz waste, ale to już zależy od farta :d
Wyrmy możesz na Drefii równie dobrze bić z SD, przy okazji czyścić Necro Room i Grimy z fire wallami (przyda się czar Ignite), ale może być hardo.
Pzdr
-
Wrle na tym lvlu to jak dla mnie za duże ryzyko deda, ale jeśli się ogarnia, powinieneś dać radę. Idź na parne pola z avalanche , ewentualnie jak pisali poprzednicy wyrmy na Darashii z avalanche , ale tam dużo botów na stosunkowo małym obszarze.
-
zrób wote i na souleatery, ja 120 ms na premce 700k/h, gfb + ue, dodatkowo profit
Tylko że trzeba na prawdę ogarniać, bo soule to trudna miejscówka
//k