Siemanko
Mam dylemat Logitech Z906 5.1 500W czy Z-5500 ?
Chyba że polecacie coś innego w podobnej cenie .
Pozdrawiam
Wersja do druku
Siemanko
Mam dylemat Logitech Z906 5.1 500W czy Z-5500 ?
Chyba że polecacie coś innego w podobnej cenie .
Pozdrawiam
chcesz wydać ponad 1000 zł na zestaw 5.1? przecież za połowę ceny masz o wiele lepsze stereo
I pewnie Kaju ma na mysli Microlaby Solo 7C ? ; )
No Panowie to podawajcie propozycje :) Logitech Z906 5.1 500W i tak wymiatają moim zdaniem :D
Aktualnie posiadam LOGITECH X-230 i jest strasznie mało mocy ;/
Jaki masz pokój, źródło i czego słuchasz?
3x5 m z kompa słucham a muzyki rozmaitej głównie tego co wleci w ucho
W życiu nie ustawisz X-5500 ani Z-906 na więcej niż 1/4 mocy w takim pokoju. Kumpel ma pokój 4x8m i jak słucha muzyki, albo ma ochotę głośniej pograć to ustawia na max 1/3 ;d
Do muzyki i to do takiego pomieszczenia polecam dobre stereo albo 2.1. Jeśli nie zależy Ci na ostrym pierdolnięciu, a na dobrym basie i zajebistej muzyce to bierz solówki 7c tak jak już ktoś wcześniej wspomniał :D Jeśli wolisz 2.1 to zdaj się na opinię innych, bo nie jestem na bieżąco.
Ale ja lubię porządne pierdolnięcie :D
Rozumiem, że wszystkie piosenki obsługują w naturalny sposób wszystkie kanały skoro chcesz 5.1? Nie wiem czy wiesz, ale do muzyki używa się 2.0/2.1, bo przy 5.1 dźwięk jest klonowany na satelity i brzmi to bardzo nienaturalnie, nie widzę najmniejszego sensu w kupowaniu 5.1 do muzyki. Jeśli już to słuchawki.
Z 2.1 (plastikowe pierdziawki jak to mowia) to wybralbym Logitech Z-2300,
słuchawki nigdy xD nienawidzę w słuchawkach słuchać muzy ale tak samo głośniki by służyły do plejaka/oglądania filmów
Anyway, jak chcesz wybierać między tymi dwoma to opinie generalnie skłaniają się ku z-5500, generalnie podobno są porządniej wykonane.
http://pclab.pl/art45774.html
Licytowałem ostatnio x 906 ale przelicytowali mnie ...
Macie może jakieś nowe propozycje ?
Pozdrawiam