Witam. Zaczynam task na Necromancer i moje pytanie gdzie je bić? Gdzie ich dużo? Z góry dzięki za pomoc.
@edit
Jeszcze jedno pytanko, gdzie jest jakiś dobry resp Undead Dragonów?
Wersja do druku
Witam. Zaczynam task na Necromancer i moje pytanie gdzie je bić? Gdzie ich dużo? Z góry dzięki za pomoc.
@edit
Jeszcze jedno pytanko, gdzie jest jakiś dobry resp Undead Dragonów?
Yalahar (magiczna dzielnica).
BB Island (Ramoa) pod ziemia.
Co do Undeadów to może Pałac Imperatora, lub sale POI i INQ.
Z 16 necro respi się także w Darashii, w drodze na Drefie.
lich hell duzo necro i lichów :) szybki resp
Na Drefie się respi dokładnie 6 Necro i 5 Pirestów (coś około tego)
Weź sobie Terra Mantle, Hailstorm Rod i właśnie tam bij, jak masz hajs na waste, to z czekasz na full resp i bijesz z Avalanche (wiem że Necro na ogien są wrażliwe, ale GFB nie zadziałą bo są demon skeletony) Exp jest nawet dobry, bierzesz 230strong mana potion i na full capa Avalanche :)
No to tak:
Lich Hell
Yalahar
Darashia
A jak grasz na hexanie to ewentualnie oken w drodze na dl
Necro Quest na darashi był by dobrym rozwiązaniem albo lich hell. Ja bym polecił to pierwsze bo można przy okazji zachodzić na vampire hell a tam się respi boss "arachir the ancien one" z którego wypada token warty ~~200k. można na tym nieźle zarobić. dajmy na to soul stone+token+ loot z necro.
z drugiej strony na lich helu można lootnąć maxille maximus, ale już nie jest tak dużo warta co kiedyś.
Undead Dragony spotkasz w Pałacu Imperatora na Zao
PS: Zmień avatarka, te cycki powodują niepohamowaną chęć spuszczenia z kija, w wyniku czego opowiedziałem Ci na posta 5 minut później, niż planowałem.