Witam, możecie podać nazwę laptopa do gier? Cena nie może przekraczać 3tysiaczków, najlepiej aby bylo do 2,5k.
Wersja do druku
Witam, możecie podać nazwę laptopa do gier? Cena nie może przekraczać 3tysiaczków, najlepiej aby bylo do 2,5k.
do 2,5k: Asus k53sv, z którego piszę tego posta (ten model ma kilku swoich zwolenników na tym forum^^), ogólnie w tym przedziale laptop powinien mieć co najmniej Intel Core i5 i GeForce 540m
do 3k: nie wiem ale wybór będzie ograniczony
Laptop do gier, to samo siebie wyklucza. Jak chcesz grać w najnowsze tytuły to radzę kupić stacjonarnego.
Nie w najnowsze :P Ale jak np. MU ONLINE albo cs mi sie tnie no to bez przesady...:P
Mam juz lapka, jak ogarne model to zedytuje posta. A i mam pytanie, jest mozliwosc przeinstalowywania systemu z win7 na win xp? Win 7 zre mi 700mpb ramu, gdzie mam chyba 1gb. Probowalem ale czytalem, ze nie mozna starszy system z nowszego.
ten laptop to LENOVO N500.
@up, jak komp w tej samej cenie i dobry to możesz zapodać? I lepiej skladac czy w calosci.
Ja na swoim lapku gram w Skyrima na 25 FPS, średnie ustawienia, również w fifę 12, GTA4 (całkiem grywalna liczba klatek/s). A na laptopach za 3,5k+ można z powodzeniem grać w najnowsze gry na wysokich ustawieniach.
Ten lenovo jest słabiuteńki.
Ja mam Acer aspire 8930 i w gta 4 na srednich przyzwoicie sie gra, skyrima na srednich przyzwoicie, fifa 12 na full bez zacinki, two worlds 2 bez zacinki i risen bez zacinki na full. Tylko takie gry tu mam.
Laptop ten mozna dostac w granicach 2,5k.
Laptop toshiba, asus ect ale nie do gier. no chyba ze do tibi.. ale to nie jest gra.. to jest zło !