Witam. Znajoma zwrocila sie z prosba o usuniecie keyloggera.Pytanie brzmi, ktory z tych procesow wydaje sie wam keyloggerem? Ja doradzilem usuniecie FuncKey.exe. A co wy o tym myslicie?
Załącznik 273738Załącznik 273739Załącznik 273740
Wersja do druku
Witam. Znajoma zwrocila sie z prosba o usuniecie keyloggera.Pytanie brzmi, ktory z tych procesow wydaje sie wam keyloggerem? Ja doradzilem usuniecie FuncKey.exe. A co wy o tym myslicie?
Załącznik 273738Załącznik 273739Załącznik 273740
Daj log z OTL. Po jego odpaleniu zaznacz "wszyscy uzytkownicy", "infekcje purity", "infekcje lop". Log wrzuc np. na http://wklej.org/ i daj tutaj link
To nie jest na moim kompie, kolezanka podslyla mi ssy. Nie ma jakiegos latwiejszego sposobu?
Ktos jej chyba na fb chodzi, nawet po zmianie hasla.
Zostan w kontakcie, zaraz poda loga
Awast wykrywa jakis zagrozenie. Pojawie sie error, ze windows nie ma jakichs uprawnien
Tez to zaproponowalem
Odpowiedziala "zebym wiedziala jak" ;D
To nie tylko problem techniczy ale i problem dogadania sie przez vt z kobieta ^^
Czy potrafi ktos wywnioskowac, ktory proces jest podejrzany?
ściągnijcie sobie teamwievera i sam uruchom skanowanie itp.
Nie bedzie niczego sciagala. Nie da sie tego ogarnac przez te 3 screeny. Albo przynajmniej powiedziec czy ten FuncKey to keylogger...
Wpadnij do niej albo jej wytlumacz łopatologicznie.
To nie szukaj tu pomocy. Po nazwie procesu nie jestem w stanie powiedziec czy FuncKey to keylogger. Zreszta nawet jak to key to i tak jak to wywali z autostartu, to moze wrocic przy nastepnym starcie systemu.
Jak ciezko wykonac takie cos jak log to niech formatuje -.- Nie moj problem.
Powiem formatuj :D
@edit
Ogarnalem, myslisz ze nie da sie wylaczyc programu startowego.
run>msconfing.exe>znajdujesz sciezke>usuwasz
Tyle.
Dzieki za chec pomocy.