-
Batman Arkham City
Gral juz ktoś? Ja dzisiaj dostałem swoją kopie, po instalacji i uporaniu sie z GFWL oddałem sie przyjemności. Juz po pierwszych 20 dostałem orgazmu. Nawet nie można porównywac do poprzedniej części, która notabene była Grą Roku ;d
Skończyłem podczas szukania Mr. Freeze, na policji, ta taka misja-skradanka...
Zapraszam do rozmowy ;p
A wlasnie, prawie zapomniałem. Widzieliście Kalendar-Mana? Podobno w każdy dzień roku mówi co innego. Dzisiaj mówił o Dniu Dziękczynienia. A co jest dzisiaj w Ameryce? Dokładnie ten dzień, jeżeli to będzie sie "zmieniac", to japierdole ;o
Zapraszam do dyskusji ;d
-
duzo zajmuje instalka bądz obraz płyty?
-
pierwsze gra ktora testowalem na swoim nowym macu :)
gra calkiem przyjemne z racji tego ze moze to jest 8 gra w ktora gram przez wszystkie lata , dopiero 17% , gra chyba 9gb wazyla :)
ja dopiero uratowalem tego mhmm porucznika ?
-
sciagalem, nie poszla mi,
moze jak znajde czas na to sciagne i pogram na lapku,
widzialem treailery i gameplaye to na prawde mi sie poodbala
-
Instalka wazy pewnie lekko ponad 10gb, ktoś pisał, ze mu sie spodobala i chce ściągnac - jak będzie tak jak z pierwsza częścia, to pirackie wersje będą bardzo denerwujące - możesz np. Wpaść do dziury, z której nie wyjdziesz i musisz zaczynać od nowa, czy wylecieć hakiem poza mape ;d
-
Grałem w nią zrobiłem z 85% i już mi się nie chciało dokańczać. Generalnie gierka całkiem dobra, ale dość szybko da się przejść wątek główny, a potem to już mi się nawet nie chciało zabierać tych pytajników...
-
Wie ktos moze jak kontrowac gosci z nozem? Bo nie ogarniam
-
'mega filip' nie wiem czy zrozumialem pytanie i z tego co pamietam ppm (ogluszasz ich plaszczem)