Siema mam problem ponieważ gdy podłączam jakikolwiek telefon nie mogę ,,wejść" na kartę pamięci pojawia mi się okno Dysk w stacji dysków H nie jest sformatowany. W czym problem proszę o pomoc ; )
Wersja do druku
Siema mam problem ponieważ gdy podłączam jakikolwiek telefon nie mogę ,,wejść" na kartę pamięci pojawia mi się okno Dysk w stacji dysków H nie jest sformatowany. W czym problem proszę o pomoc ; )
karta raczej uszkodzona, mialem podobny problem
w tym wypadku proponuje formata.
@topic tez mialem cos podobnego kiedys, moze nie masz drivera zaintstalowanego albo musisz na fonie wybrac w okiernku [podlacz telefon] jak sie pojawi po wsadzeniu kabla
Niemożliwe żeby karta była uszkodzona bo nie miała nawet 1 dnia , wszystkie karty pamięci nie chodzą
Właśnie formata zrobić się nie da wyskakuje że nie można dokończyć formatowania
sproboj tak jak kolega wyzej radzi, poczytac o telefonie. w niektórych jest tak ze musisz wpisac kod na klawiaturze który przekierowywuje Cie do specialnego menu gdzie zaznaczasz cos typu, pamiec masowa usb, ect. np w samsungu tak jest.. moze sterownik jakis Ci jest potrzebny. bardziej problem opisac bys mogl
Sprawdziłem teraz starego SE k850 jest to samo pokazuję się że dysk H nie jest sformatowany. A co byś chciał jeszcze wiedzieć na ten temat ?
MicroSD, do Usb w komputerze, X10 mini pro, nie bo dzieje się to samo
jaka karta, do czego podlaczasz, jaki telefon, moze potrzebujesz program do telefonu ?
haha a ja głupi jak ktos mi na forum jakimkolwiek napisał rób formata to robiłem XD dzis dopiero sie dowiedzialem oco w tym chodzi..
@ topic : jak podłaczasz kablem usb tak mysle to spróboj sie podłączyc moze pod inne gniazdo, albo innym kablem, moze jakis drucik jest luzny albo nie ma gdzies styku. pierun wie.. ja mam luz na kablu zasilania i jak zle go napne to mi komp nie chce smigac.. wiec jakis to powód tez moze byc
mozna wiedziec jakiej firmy karta ?
sformatuj ja, tak jak ci wyskakuje, nagraj to co chcesz drugi raz, a potem BEZPIECZNIE WYLACZ SPRZET
mialem taka sama sytuacje z moja avila, jak wylaczalem "na chama" ;d
wiesz, jezeli w zadnym telefonie nie dziala to cos nie tak z karta. tak jak kolega up mowi, podaj firme karty, pojemosci i jaka klasa
sproboj jeszcze pod innego kompa podpiąc bo moze to tez miec jakies znaczenie.. wiesz, do wiertarki to usb nie podepniesz.. nie zebym twierdzil ze masz zlom ale warto sprobowac w kazda mozliwa strone :)
Dobra wina nie leży po stronie telefonów tylko komputera. Możliwe żeby było coś z wszystkimi USB, wszystkie inne rzeczy takie jak pad czy myszka działają, nie można podłączyć żadnych pamięci przenośnych ; (
Odświeżam