Witam. Proszę was o jakąs wene na expienie 115 ED'em. Pacc jest wiadomo, kasy do zwastowania jakieś 800k. Podawajcie gdzie mogę expić sam żeby szybko zdobywać doświadczenie. Eq: Yala Mask, Zao Robe, MMS/SofDM, Zao Legs BOH/Soft.
Wersja do druku
Witam. Proszę was o jakąs wene na expienie 115 ED'em. Pacc jest wiadomo, kasy do zwastowania jakieś 800k. Podawajcie gdzie mogę expić sam żeby szybko zdobywać doświadczenie. Eq: Yala Mask, Zao Robe, MMS/SofDM, Zao Legs BOH/Soft.
Dara Dragon Lair
Fenrock
Workery
Edem najlepiej to znajdź sobie knighta i jazda razem.
Z tym właśnie jest problem żeby uczciwego EK znaleźć :P
Moi koledzy na tym lvlu bili lizardy na parnych polach z avalanche.
Dragon Lordy, Wyrmy albo znajdz sobie jakiegos ek i na cos wiekszego ;p
Lizardy super exp nie powiem czasem hard, wyrmów nie próbowałem ale tam multum ludzi jak zwykle. Coś więcej może? Jaki tomb móglbym bic z gfb dla dużego expa?
cze
jak masz tyle kasy to poi dle z sd i ava
souletery ale trzeba uwazac
Spróbuje te souletery. Mam kumpla 130 ED, na co mogę z nim chodzić we 2 żeby exp był szybki?
Zamiast Tomba może lepiej iść na Lich Hell? Wspierasz się tylko Avalanche i wszystko bijesz sobie normalnie. Możesz przy okazji podrobić taska na Necromancery - zawsze coś wejdzie.
Może być ciężko z przejściem na 0 (dużo Bonebeastów które paraliżują, łatwo dostać trapa) ale tam raczej zawsze jest wolne.
Może Sphere dla EDka. Exp będzie ponad 100k/h + ogromny profit.
lich hell bardzo słabo z expem
we 2 możecie iść hellspawny i plaugesmithy bić
goroma albo banuta serpenty
ewentualnie miasto lizardow
Goroma good idea ale pewnie same boty, sprawdzimy banute :)