-
KaczooH OTS.
Witam!
Czy miałeś kiedyś okazje zakosztować w klimacie KaczooH OTS? Serwer jest tymczasowo offline, lecz jeżeli wystarczająca ilość graczy zainteresuje się powrotem OTS znowu powstanie na najwyższej półce Polskich serwerów!
Przy reaktywacji serwera mam pewnien problem, a mianowicie który protokół wybrać? 8.60 czy może stary 8.11? Odpowiedzi proszę udzielać w ankiecie i odpowiedz opisać w poście! A może masz jakiś pomysł/uwagę co można dodać lub zmienić na serwerze? Propozycje proszę pisać w tym temacie!
-
8.11 Gralem wtedy i bylo naprawde fajnie. Mam nadzieje ze reaktywacja oznacza reset wszystkich charow ?
-
To zależy od KaczooH'a, ja bym najlepiej zrobił 2 osobne serwery, jeden 8.11 i drugi 8.60. Myśle, że maszyna na, której stoi serwer spokojnie by wystarczyła :)
-
8.1 mniej botów ogólnie lepsza tibia
-
Mi osobiscie lepiej sie grało na 8.1 tak jak kolega up mniej botow i w ogóle lepsza tibia
-
Odświeżam i proszę o opinie :)
-
Boty i tak będą tymbardziej że najlepszy bot Blackdproxy jest darmowy obecnie. Wybierzcie 8.1 bo te 8.6 to dużo i żenada aż wali w oczy.
-
Mi osobiście grało się najlepiej na 7.92 (tak wydaję mi się, że to była ta wersja bo nie było jeszcze potów nowych). Ogólnie OTS był bardzo fajny :)
-
Ten jaki temat zalozyl, zapewne z Kaczoohem cos probujesz zrobic, co znowu bedzie niewypalem :D
8.11, bo nie bylo tyle botow, a nawet jak juz ktos mial to na NG malo zdzialal
-
Jednak nie współpracuje z KaczooH'em, lecz macie tu mój projekt :
http://torg.pl/showthread.php?403789...powiska!-gt-gt