Witam,
czy nie powinno być tak, że płacę ten abonament za gg (bodajże 1,22 za tydzień) i mam w dupie resztę (tzn. nie powinno mi zżerać kasy za transfer itp.)? Bo obudziłem się w ciężkim szoku jak po dwóch dniach mi zżarło 20 zł -.-.
Wersja do druku
Witam,
czy nie powinno być tak, że płacę ten abonament za gg (bodajże 1,22 za tydzień) i mam w dupie resztę (tzn. nie powinno mi zżerać kasy za transfer itp.)? Bo obudziłem się w ciężkim szoku jak po dwóch dniach mi zżarło 20 zł -.-.
niee, za transfer(internet) pobierana jest oddzielna opłata - 25gr/50kb.
Kiedyś pamiętam jak miałem gadu to nic hajsu na koncie nie miałem i normalnie się łączyłem. No nic, ehh...
zależy od sieci, w plusie nie liczą za transfer w gg.
może przez wlana się łączyłeś? albo miałeś coś na koncie promocyjnym lub darmowy internet? za 10zł masz 100mb na 30dni i wtedy możesz mieć wszystko w dupie, po opłaceniu gg oczywiście. na allegro możesz kupić za 40~zł 6,2gb transferu(orange free) na 2~ lata + wtedy wystarczy załatwić gg i możesz sobie siedzieć ile chcesz
poza tym gg bardzo mało zżera, wystarczyłoby Ci nawet te 1mb na miesiąc. w orange free masz 3gr za 100kb transferu
Co ty masz za pakiet ? Ja buszuję po torgu czasami przez komę i mi max kilka groszy zjada !
opłata jest w moim przypadku chyba 10gr / 100 kb :P Orange na karte.
co do topicu to nie zjada transferu.
@up
omg za 9 zł masz nieograniczony dostęp do internetu sms o treści 300MB pod numer 503 o ile dobrze pamiętam. W każdym razie w reklamie to pokazują.
Ok, znalazłem w czym był problem. Nie miałem orange GG tylko zwykłe GG i stąd też mi hajs ciągnęło. Ściągnąłem OrangeGG i już jest spoko. Do zamknięcia, sorry za fatygę.