Tak jak w tytule czy warto kupić owego pacca?
Wersja do druku
Tak jak w tytule czy warto kupić owego pacca?
Tak, Pacca jest zawsze warto kupić nie zależnie od poziomu.
warto warto... chodzi mu raczej o to kiedy najbardziej jest to opłacalne... moim zdaniem między 20-30 poziomem bo do 20-30lvla da się jeszcze grac na facc... a później to już lipa ...
ja bym z tym poczekał max do 25lvla... w między czasie wbił troszkę mlvl chyba że masz kasę na pg...
Nie nie oplaca ci sie poniewaz dobijesz ten 20-30lvl a potem aktywujesz pacca moim zdaniem bezsensu jest kupowanie pacca na 8lvl
Wbicie z 8 na 20 to 1-2dni na paccu więc czy to na prawdę aż taka szkoda?Magiem/druidem warto pacca kupić od 8lvla chociaż dobrze jest mieć już jakiś minimalny mlvl wcześniej ;)
Jeżeli masz kłopoty z zebraniem kaski na następnego pacca to fakt wbij ten 20/30 lvl i dopiero kup. Jak nie masz problemów, posiadasz płynność finansową, aktywuj od razu.
pacca oplaca sie kupic nawet na 1 lvlu, wbicie 20 lvla to kwestia 2 dni, ja kupilem i nie żałuję ; p
szczególnie druidem i sorcem
W tym czasie co będziesz męczył 30lvl na facc na pacc wbijesz minimum 50. Oczywiście jeśli masz kasę, ale nie widzę sensu grania magiem bez przynajmniej 300k w banku na start.
jak masz knighta albo pala to na 8 lvlu pacc Ci sie bedzie marnował no chyba ze masz 70 skile to wtedy ostro mozna przypegowac, "PG" a jak magiem czy tam druidem z fura kasy na waste to smialo, w miesiac bys setke wbil, tzn nie wiem jak teraz, ale jak jeszcze nie bylo extauhset na vis hury i ue to sorcek sieka byl :)
warto ale jeśli Ci szkoda tego jednego dnia to wbij ten 13lvl na nową rozgę i visa żeby w miarę grać, osobiście polecam Ci żebyś już aktywował, bo od 8 do 13lvl to jakieś 2h grania na paccu
Na Paccu szybciej wchodzi exp przez pierwszą godzinę, masz więcej wolnych respów na wbicie levela, gra jest dużo przyjemniejsza. Pewnie, że kupuj, w chwilę wbijesz 20lvl, później promocja i dopiero zaczyna się zabawa :)
jak nie masz kasy to lipnie grac magiem ;/ najlepiej kup na allegro z 50k chociaz za kilka złoty i dopiero mozna grac
Powinieneś mieć przynajmniej trochę kasy w banku, jakieś eq. Ja osobiście wbiłbym 13 level na facc, kupił sobie eq i dopiero wtedy aktywował pacca, masz nową rózgę, możesz kupić czary itd.