Witam. Mam problem. Nie wiem gdzie expić chcę jak najszybciej wybić 50 lvl na pacc jeszcze. Mam 18 pala eq p secik skile 52 dist tylko. Najlepiej byłoby coś takiego żeby nie było waste. Z góry dzięks
Wersja do druku
Witam. Mam problem. Nie wiem gdzie expić chcę jak najszybciej wybić 50 lvl na pacc jeszcze. Mam 18 pala eq p secik skile 52 dist tylko. Najlepiej byłoby coś takiego żeby nie było waste. Z góry dzięks
poskiluj bo z takimi skilami to se mozesz cyclopolis na edron bic, albo yalahar pierwszy quarter od prawej z piratami i orcami ;/
lol jak palem z PACEM mozna miec takie kaleczne skile :(
do 60 leca pięknie... (mi nawet do 70 lecialy sfitasnie po 70 juz lipa)
jak masz mało dni to idz exp... task na kroko / tarcie / ROTY kumpel siedział na rotach do 35 :D darashia czy gdzieś te roty bił...
później tomby tarpid (?)
cyklopy na edron/mistrock :)
ale to skile!! 60-70 wbij choć to 60... przecież palkiem to szybko idzie aż szkoda palem+pacc mieć takie skile...
Nie miałem w planach gry palkiem, a wyszło już tak jakoś a pacc 20 kilka dni więc nie mam czasu na skilowanie ;] po pacc wiadomo.
Macie jeszcze jakieś propozycje?
Skile Cię ograniczają... taka prawda. Spróbuj:
Minosy na darashy (piramida), a po wbiciu 25 lvl schodź na sam dół. Ofc ze stealth ringiem na 1 respa
minosy na yalahar
elfy na yalahar.
Od 25 lvl możesz spróbować czyścić powierzchnie na mutated humanach (alchemist quater)
a jeśli i to nie wypali to standard, taski na kroko i tarantule ;s
a na tombach w ank ? Orientuje się ktoś jaki tam jest exp? Która tomba najlepsza?