Witam, mam 33elder druida 33mlvl
terra hood// blue legs/blue robe//vampire shield//all rody
Kupiłem sobie pacca na 30dni i w depo mam 40cc , mozecie mi powiedzieć gdzie moge przez te 30dni zwastować tą kase.
Exp jedynie solo/swiat optional-pvp
Wersja do druku
Witam, mam 33elder druida 33mlvl
terra hood// blue legs/blue robe//vampire shield//all rody
Kupiłem sobie pacca na 30dni i w depo mam 40cc , mozecie mi powiedzieć gdzie moge przez te 30dni zwastować tą kase.
Exp jedynie solo/swiat optional-pvp
Dragi z hailstorma + icicle / yalahar albo darashia.
Tomby z ava (wiele osób poleca gfb ale ja wole ściągać od razu też dsy), polecam peninsula tomb za tp.
od 50 water ele,bb island, worker golemy
od 50lvl mozesz bic watery narazie do 40 proponuje Ci dragi, a od 40lvl idz na ancient scraby z tera setem i rod+flam
Możesz polecieć mistrock i bić cyklopy z stealh ringiem. Exp nawet ładny, najlepiej jakbys blockera ogarnal i na hellspawny, wtedy by jak miodzik wchodzilo.
Dziwne że nikt nie wymienił task na Tarantule, exp tam jest na premium staminie te 55k-60k/h nie dość że bez waste bo się zawsze zwróci to jeszcze pkt będziesz miał, a zrobisz te 1-3 taski dziennie, do 50 levela powinieneś zrobić z 10 tasków (dokładnie nie wiem, nie grałem pare miesięcy już) a wbijesz to w ten tydzień max.
Potem zakup sobie bohy, albo najlepiej już teraz i od 50 levela śmigasz task na Mutated Raty, też fajny exp, zwraca się, punkty są.
aaaa, ja myślałem że Tobie chodzi o expy tylko na aktualny lvl.
Łap to:
Już od 30 chociaż też najlepiej 33 żeby te rózgę lepszą jednak mieć bić na tombach z gfb/ava (ja polecam peninsula tomb za tp).
Od 40 możesz próbować piętro niżej też na peninsuli dalej używając gfb/ava.
Od 45 możesz zrobić pg z sd na frostach/dl (ja jednak polecam frosty bo nie rzucają fbomb a na parale mniej many stracisz)
Od 50 nowy task czyli watery bez rózgi z samym exori vis i najlepiej w glacier secie + obowiązkowo helmet of the deep.
Od 50 nowe task czyli mutated raty z hailstorm rodem + exori flam.Warto ubijać bossa bo nie raz dobrze sypnie i jest proficik.
Koło 80lvla (wtedy raczej będziesz mieć 50 pkt taskowych o ile robisz taski) możesz zacząć huncic z blokerem hellspawny na powierzchni.
Solo od 80lvla polecam:
Dle na zao z magma setem (hailstorm + frigo style)
Lizardy w tym takim małym 'mieście' w skałach z dlami i możesz tam bić na dwa sposoby:
1.Hailstorm rod + exori frigo
2.Hailstorm rod + sd + exevo gran frigo hur/exori frigo na dobitki.
Lizardy za tp (avalanche style)
Od 100 możesz spokojnie schodzić z blokerem na -1 hellspawnów najlepiej z drugim ed/ms żeby kina mógł spokojnie lurować po 4-5 mobów na klate a wy razem albo jeden z was będzie go leczyć i razem bić to wszystko z ava i gran frigo hurów lub vis hurów.
Od 100 możesz też huncic poi dle z blokerem (ava style).
Polecam dc assasiny i dark monki na -2 ,earth elementale , stone albo tarpit tomb za tp.
Ja Ci mogę polecić Peninsula Tomb za TP z gfb/ava, jest to bardzo dobry exp dla 40 maga ;)
jeziorek dobrze ze mnie poprawiles popierniczylo mi sie i niechcacy moglem wprowadzic w blad :D
co do tych ancientow to z halilstormem tez da rade nie ma az takiej duzej roznicy :D
Poprawiłem.
W zasadzie różnica jest minimalna przy hitach z rózgi.
//k