Co polecają torgowicze? Osobiście mam AIMPa, ale ktoś może zna lepszą alternatywę?
Wersja do druku
Co polecają torgowicze? Osobiście mam AIMPa, ale ktoś może zna lepszą alternatywę?
Aimp chyba najlepszy, znam jeszcze foobar2000 i winampa (ale to chyba każdy zna) ;)
Jednym wystarcza WMP, drugim winamp, jeszcze inni wola aimpa a ja sam uzywam foobara.
Zastanawiales sie w ogole po co chcesz zmieniac odtarzacz skoro spelnia on twoje wymagania?
Jednak jezeli naprawde chcesz zmienic odwarzacz, to tu masz liste od ktorej mozesz zaczac.
Posiadam Aimpa i foobara, moim zdaniem aimp jest najlepszy ma naprawde fajne funkcje, które trzeba tylo odkryć :)
może ktoś napisać jakie te funkcje posiada ten aimp ? bo mi wystarczał w sumie tylko EQ w winampie xd
Winamp + dobry DSP (polecam Jamixxa i Enhancera 0.1.4) = nie da sie wiecej wyciagnac ze strony softu.
Możecie napisać więcej o Aimp 1 raz słyszę o takim programie a na stronie producenta jak zawsze gówniane informacje
Foobar. Czytelny interfejs, jedno okno, bardzo duża możliwość dostosowania wyglądu jak i funkcji. A aimp? Czym tu się zachwycać. Winamp w innej skórze...
(po chwili zabawy dodam: cięższy od winampa ale ma grupowanie albumów i playlisty w "kartach", ale na tyle ciężki że nie warto)
A może alternatywnie zainstaluj sobie amaroka?:D co prawda wymaga paczek kde ale już ktoś miły udostępnił takowe na windę więc się da
albo banshee ale z tego co pamiętam wersja na windę działa na moim biednym 1,8ghz gorzej niż winamp 5 na starym 100mhz :D