witam,posluchalbym plyt wymienionych wyzej gatunkow,cos dobrego,wpadajacego w ucho najlepiej gdy bedzie laska spiewala ;p mam narazie tylko marvin gaye-what's going on ;d z gory dzieki za pomoc
Wersja do druku
witam,posluchalbym plyt wymienionych wyzej gatunkow,cos dobrego,wpadajacego w ucho najlepiej gdy bedzie laska spiewala ;p mam narazie tylko marvin gaye-what's going on ;d z gory dzieki za pomoc
Jeśli chodzi o damskie wokale, to wszystko od Alicii Keys, Beyoncé, Mariah Carey, Nneki, Jill Scott, Kindred the Family Soul (duet co prawda, ale również śpiewa tam kobieta, płyta z tego roku - miazga), Andreya Triana, Amy Winehouse, Sade, Janelle Monáe, Erykah Badu, Chrisette Michele.
Jeśli chodzi o męskie wokale to wspomniany Marvin Gaye, Stevie Wonder, Parliament, Funkadelic, R. Kelly, Cee-Lo, Prince, Michael Jackson, Curtis Mayfield, Gil Scott-Heron, Mayer Hawthorne, The Weeknd, The Isley Brothers.
Nie podaję nazw pojedynczych albumów, bo w większości wspomniani wyżej artyści mają tak obszerną i równą dyskografię, że na pewno znajdziesz coś dla siebie ;-)
Musisz rozdać trochę punktów reputacji innym forumowiczom zanim będziesz mógł przyznać je użytkownikowi Ruces ponownie. lipa :D
ale dzieki wielkie sprawdze ;d
Chrisette Michele
zajebista ;d podoba mi sie
znasz nazwy albumow :P?
mozecie podawac dalej ;d
chuj z double
Ostatnio spodobala mi sie piosenka "Somebody else's guy" od Jocelyn Brown, nie sluchalem innych jej piosenek ale moze ci sie spodoba