Gdzie expic ? 140 lvl żeby w ciągu 3 dni piatek sobota niedziela wbic 145 nie patrząc na waste tylko żeby szybk exp leciał żebym nie musiał siedzieć po 12 godzin dziennie tylko żeby wyciągac powiedzmy z assassinami 300-400k expa da sie ?
Wersja do druku
Gdzie expic ? 140 lvl żeby w ciągu 3 dni piatek sobota niedziela wbic 145 nie patrząc na waste tylko żeby szybk exp leciał żebym nie musiał siedzieć po 12 godzin dziennie tylko żeby wyciągac powiedzmy z assassinami 300-400k expa da sie ?
Frosty albo ssy da się :)
Serpent Spawns - Goroma
Lizardy?
Polecam Ci wejść na TibiaCast często tam biegają ludzie na dobrych miejscówkach, możesz podpatrzeć dobre miejscówki z dobrym expem.
ja Ci z wlasnego doswiadczenia poradzę wyrmy na darashi z grim reaperem, goroma serpenty oraz grimy yalahar/darashia. Palladynem jest straaaaasznie latwo expic, jednak musisz kupic troche fire bomb i fire walli :P ja osobiscie swojego chara od 140 do 180 wyexpilem na grimach yalahar expiac z fire wallami :P
Propsuję miejscówkę #Sedana, chociaż nie wiem, czy exp będzie wyższy, niż na frostach/spawnach.
Wiem, że na wysoki exp dla palka są grimy w Yalahar i tam też polecam się przejść; można też przy okazji przechodzenia klepać mary.
Pzdr
poi/fenrock dls
chyba tylko grimy